Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Ďalší cestný pirát prichytený na pseudodiaľnici D1 do Bratislavy: VIDEO Koľko mu namerali policajti na 110tke?

Dopravní policajti utŕžili na diaľnici D1 ďalšiu trofej: Keď uvidel blikajúce svetlá, pohľad na tachometer ho rozhodne nepotešil. Zobraziť galériu (2)
Dopravní policajti utŕžili na diaľnici D1 ďalšiu trofej: Keď uvidel blikajúce svetlá, pohľad na tachometer ho rozhodne nepotešil. (Zdroj: Getty Images, Facebook/ Polícia SR - Bratislavský Kraj)

BRATISLAVA – Diaľnica D1 je v posledných dňoch obľúbeným miestom dopravných policajtov. Dôkazom je aj ďalší prípad rýchlej jazdy, ktorý sa mladému vodičovi rozhodne nevyplatil. Za svoju neohľaduplnú jazdu dostal patričnú odmenu a k mastnej pokute aj darček v podobe zhabaného vodičského preukazu.

Cestný pirát na diaľnici D1: Rýchla jazda sa nevypláca (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj)

Policajný zbor SR informoval o neohľaduplnej jazde, z ktorej mohla byť razom katastrofa. Keď mladý vodič v spätnom zrkadle zbadal výstražné policajné svetlá, pohľad na tachometer ho rozhodne nepotešil. Len 30-ročný vodič vozidla zn. Volkswagen mal na diaľnici D1 v smere do Bratislavy jazdiť rýchlosťou neuveriteľných 184 km/h.

Stať sa tak malo na komunikácii s maximálnou povolenou rýchlosťou 110 km/h. „Za prekročenie najvyššej dovolenej rýchlosti o 74 km/h mu bol zadržaný vodičský preukaz a uložená bloková pokuta,“ informuje polícia s tým, že vodič pokutu na mieste nezaplatil.

Ďalší cestný pirát prichytený
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky - Ramon Leško)

Jazdite zodpovedne! Polícia vyzýva vodičov k ohľaduplnosti na cestách

Tento prípad však nebol ojedinelým deliktom len tohto šoféra. Len prednedávnom sme vás v našom článku informovali o podobnom prípade na totožnej ceste. Polícia opätovne a dôrazne upozorňuje na bezpečnosť na cestách. „Vodiči, jazdite zodpovedne a neohrozujte svojou jazdou ostatných účastníkov cestnej premávky,“ napísali na sociálnej sieti.

 

Viac o téme: BratislavaPolíciaVodičský preukazCestný pirátDiaľnica D1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu