Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Otrasný prípad šikany v Banskej Bystrici: Spolužiaci mali šiestačke naliať do fľaše savo!

(Zdroj: Getty Images)

BANSKÁ BYSTRICA - Príbeh, ako zo zlého filmu. V jednej z banskobystrických základných škôl mali dať spolužiaci šiestačke do fľaše namiesto vody dezinfekčný prostriedok. Po nemiestnom žarte mala školáčka skončiť hospitalizovaná v nemocnici. Najhoršie na tom je, že nejde o ojedinelý prípad, šikane mala čeliť dlhodobo.

K incidentu, na ktorý upozornila TV Markíza, malo dôjsť v banskobystrickej základnej škole na sídlisku Sásová. Podľa ich informácií mali žiačke šiesteho ročníka počas hodiny telesnej výchovy spolužiaci naliať do fľaše s vodou savo. Vziať ho vraj mali z vozíka, ktorý používala upratovačka.

Archívne video: Polícia vyšetruje prípad šikany

Polícia vyšetruje prípad šikany

Podozrenie malo padnúť na tri žiačky. Problémy s nimi majú mať údajne aj ďalší žiaci. Spomínaná šiestačka je na škole relatívne nová, navštevuje ju iba rok. Terčom šikany má byť však dlhodobo. Potom, ako sa napila vody so savom, mala byť hospitalizovaná v Detskej fakultnej nemocnici v Banskej Bystrici. 

 

BANSKÁ BYSTRICA : POLÍCIA SA INTENZÍVNE ZAOBERÁ PRÍPADOM OTRÁVENEJ ŽIAČKY Polícia aktuálne preveruje incident ku...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Tuesday, April 25, 2023

Incident už preveruje polícia. "Žiačka mala nevedomky požiť tekutý dezinfekčný prostriedok a skončila v nemocnici. V prípade je prijaté trestné oznámenie, pričom ide o podozrenie zo spáchania trestného činu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu. O tom, či išlo o ´nemiestny žart´ rovesníkov, bude možné hovoriť až po riadnom preverení všetkých skutočností," uviedli. 

"Vzhľadom na prebiehajúce úkony a zisťovanie všetkých bližších podrobností a okolností, za ktorých k udalosti došlo, nebudú zo strany polície nateraz poskytnuté žiadne podrobnejšie informácie," dodali. 

Viac o téme: TýranieŠikanaSavo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu