Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Pre bratislavských policajtov to bol rušný víkend: Riešili vandalizmus, aj krádež defibrilátora

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj)

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti počas víkendu riešili okrem iného aj ukradnutý defibrilátor, vandalov na cintoríne a nezodpovedných vodičov. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

"Doposiaľ neznámy páchateľ bez použitia násilia otvoril kovovú skrinku umiestnenú na fasáde budovy na Kýčerského ulici, odkiaľ odcudzil defibrilátor," priblížil hovorca s tým, že páchateľ spôsobil škodu zhruba 1679,9 eura. Polícia už začala trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže. Po páchateľovi aj po ukradnutom defiblirátore policajti pátrajú.

 

RUŠNÝ VÍKEND BRATISLAVSKÝCH POLICAJTOV 👮‍♂️ ODCUDZENÝ DEFIBRILÁTOR, VANDALI NA CINTORÍNE AJ NEZODPOVEDNÍ...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, April 24, 2023

Vandalizmus a poškodenie miesta posledného odpočinku zaznamenali okresní policajti v Malackách. Neznámy páchateľ poškodil na starom cintoríne náhrobnú dosku a rozbil ju na tri časti. Vznikla tak škoda na majetku vo výške okolo 1000 eur. Polícia už vedie trestné stíhanie vo veci trestného činu hanobenia miesta posledného odpočinku v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci.

Ďalší prípad alkoholu za volantom

Okrem toho policajti v nedeľu (23. 4.) večer v Rusovciach zastavili vodiča, ktorému v dychu namerali 2,71 promile. Szeiff dodal, že 48-ročný vodič bol bezodkladne obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na príslušné policajné oddelenie. "Po vykonaní potrebných úkonov bol umiestnený v cele policajného zaistenia," doplnil hovorca.

Viac o téme: VandaliDefibrilátorPolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu