Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Košičan (†59) po bodnutí podľahol zraneniam: 54-ročná žena čelí obvineniu zo zabitia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj)

KOŠICE - Zo zločinu zabitia polícia obvinila 54-ročnú Košičanku. Obvinenie sa týka smrti 59-ročného muža, ktorý po bodnutí podľahol zraneniam v stredu (19. 4.) pred 11.00 h v záhradkárskej lokalite v košickej mestskej časti Sever.

Na mieste činu zasahovali príslušníci Policajného zboru a podľa prvotných informácií mala žena po predchádzajúcej slovnej výmene názorov muža bodnúť ostrým predmetom. "Pred jednou zo záhradných chatiek stála žena, ktorá sa voči prichádzajúcim policajtom správala vulgárne, agresívne, nekoordinovane a nebolo zrejmé, či má pri sebe nejakú zbraň. Žena ani na opakované výzvy zakročujúcich policajtov nereagovala, preto boli voči nej na spacifikovanie v zmysle zákona použité donucovacie prostriedky," informovala v piatok košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. Na zemi ležiaci 59-ročný Košičan už nejavil známky života a oživiť sa ho nepodarilo ani privolaným záchranárom.

 

ŽENA BODLA MUŽA, TEN ZRANENIAM PODĽAHOL V stredu dopoludnia v záhradkárskej lokalite košickej mestskej časti Sever...

Posted by Polícia SR - Košický kraj on Friday, April 21, 2023

Policajti obmedzili ženu na osobnej slobode a po vykonaní potrebných procesných úkonov umiestnili do cely policajného zaistenia. Počas obhliadky na mieste zaistili kriminalistické stopy, okrem iného aj nôž, ktorý by mohol byť útočnou zbraňou, a všetko bolo zaslané na kriminalistickú expertízu. Policajný vyšetrovateľ spracoval aj podnet na podanie návrhu na vzatie obvinenej do vyšetrovacej väzby. V prípade dokázania viny za tento skutok hrozí žene trest odňatia slobody na deväť až 12 rokov.

Viac o téme: SmrťBodnutiePolícia Košice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu