Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kysuce sa prebudili do tragického rána: Čelná zrážka kamióna s autom ochromila dopravu! Hlásia mŕtveho

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

KYSUCKÝ LIESKOVEC- Dopravu na Kysuciach ochromila tragická nehoda. K tej došlo v skorých ranných hodinách na frekventovanom úseku cesty v Kysuckom Lieskovci. Žiaľ, zrážka kamióna s osobným autom si vyžiadala jeden ľudský život.

Archívne video: Hrozivá nehoda na D1: Zrazili sa tri autá!

Hrozivá nehoda na D1: Zrazili sa tri autá! (Zdroj: FB/Polícia SR)

"Aktuálne zasahujeme na ceste I/11 v úseku obce Kysucký Lieskovec, kde došlo k tragickej dopravnej nehode. Obchádzka vytvorená cez križovatku Krásno nad Kysucou časť Blažkov," informovala krátko po pol šiestej ráno polícia. V týchto chvíľach je už cesta prejazdná. Vodiči však museli rátať počas rána s rozsiahlimi kolónami, ktoré sa rozpúštali len cveľmi pomaly. 

 

UPOZORNENIE V DOPRAVE Aktuálne zasahujeme na ceste I/11 v úseku obce Kysucký Lieskovec, kde došlo k tragickej dopravnej nehode. Obchádzka vytvorená cez križovatku Krásno nad Kysucou časť Blažkov.

Posted by Polícia SR - Žilinský kraj on Tuesday, April 11, 2023

Ako neskôr spresnila polícia, 70-ročný vodič viedol osobné motorové vozidlo zn. Volkswagen Touran v smere z Čadce na Žilinu, kde z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do protismeru a čelne sa zrazil s nákladným motorovým vozidlom. "Vodič utrpel zranenia, ktorým žiaľ na mieste podľahol. Ďalší štyria členovia posádky utrpeli predbežne ľahké zranenia. Vodič nákladného motorového vozidla zn. DAF sa podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom," uviedla žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková. U nebohého muža bola nariadená pitva. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Kysuce sa prebudili do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: KRPZ Žilina)

"Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách," dodali. 

Viac o téme: NehodaKamiónZrážkaPolícia Tragická nehodaOsobné autoKysucký Lieskovec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu