Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vodiči, zvýšte pozornosť: Polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia v okrese Pezinok

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia v okrese Pezinok. Zhruba do polovice júna sú plánované práce na cestách III. triedy medzi Modrou a Šenkvicami a Šenkvicami a Pezinkom.

Bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti priblížila, že obmedzenia budú na ceste III/1086 od okružnej križovatky lokality Panholec po križovatku v obci Šenkvice pri čerpacej stanici a tiež na ceste III/1046 od konca Modry po vjazd do Šenkvíc. Obmedzenia súvisia s recykláciou asfaltových zmesí za studena.

 

DOPRAVNÉ OBMEDZENIA V OKRESE PEZINOK☝ Okresný dopravný inšpektorát v Pezinku upozorňuje vodičov na dopravné obmedzenia...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Thursday, April 13, 2023

"Na uvedených úsekoch bude doprava smerovaná dočasným dopravným značením v jednosmernej premávke vždy v jednom jazdnom pruhu (v druhom jazdnom pruhu budú prebiehať stavebné práce). Zjednosmernenie dopravy bude orientované v smere jazdy od mesta Modra do mesta Pezinok," priblížila polícia s tým, že cestná svetelná signalizácia v Šenkviciach bude počas obmedzení mimo prevádzky. Polícia apeluje na vodičov, aby pri prejazde uvedenými úsekmi zvýšili pozornosť a boli obzvlášť opatrní.

Viac o téme: DopravaObmedzeniaPezinokPráce na cestách
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu