Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Horor v byte v Leviciach: Pod paplónom našli dobodanú ženu (†54)! Podozrivou z vraždy je jej dcéra

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

LEVICE - V jednom z bytov v Leviciach našli pod paplónom zavraždenú 54-ročnú ženu. Podozrivou z vraždy je jej dcéra, ktorá ju mala dobodať.

Na sídlisku v Leviciach v jednej z bytoviek našli dobodanú 54-ročnú ženu. Tragédia sa mala stať v jednom z prízemných bytov. Podozrivou z vraždy má byť jej vlastná dcéra, informuje portál noviny.sk

Polícia vyšetruje úmrtie 54-ročnej ženy v jednom z bytov na Nejedlého ulici v Leviciach. Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti. "Polícia v Leviciach prijala oznámenie na Veľkonočnú nedeľu ráno. V byte na Nejedlého ulici v Leviciach bola nájdená 54-ročná žena bez známok života. Okolnosti jej úmrtia sú nateraz predmetom vyšetrovania," približuje polícia.

Pre dokumentovanie prípadu a prebiehajúce počiatočné úkony nemôže polícia v súčasnosti poskytnúť žiadne bližšie informácie. Ženu našli v posteli s viacerými bodnými ranami. Dcéra, ktorá je z vraždy podozrivá, bývala s matkou zhruba dva mesiace. Vražde údajne predchádzalo spoločné popíjanie alkoholu a následná hádka.

archívne video

Petržalkou otriasla ďalšia tragédia, 53-ročná žena sa rozhodla skočiť zo strechy (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Viac o téme: VraždaPolícia Levice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu