Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO Obrovská tragédia v Liptovskom Mikuláši: Zomreli traja mladí ľudia! 19-ročná žena skončila v nemocnici

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ – Životy troch ľudí si vyžiadala tragická dopravná nehoda, ku ktorej došlo v nedeľu v skorých ranných hodinách v Liptovskom Mikuláši. Potvrdila to hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR Alena Krčová. Štvrtú účastníčku nehody s úrazom hlavy posádka ZZS transportovala do nemocnice.

archívne video 

Hrozivá nehoda na D1: Zrazili sa tri autá! (Zdroj: FB/Polícia SR)

Hovorkyňa uviedla, že volanie o pomoc prijali na krajskom operačnom stredisku v Žiline o 03.25 h. Tiesňovú linku 155 kontaktovali svedkovia udalosti s tým, že na mieste sa nachádzajú zranení. "V čase príchodu záchranárov na miesto boli dve ženy mŕtve, muža sa ešte pokúšali oživiť, ale bezúspešne. Ťažkým zraneniam podľahol tiež," dodala Krčová.

FOTO Obrovská tragédia v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

Nehoda osobného auta zn. Volkswagen sa stala na miestnej komunikácii na Poľnohospodárskej ulici. Vozidlo podľa žilinskej krajskej policajnej hovorkyne Zuzany Šefčíkovej z doposiaľ presne nezistených príčin narazilo do stĺpa. "Nachádzali sa v ňom štyri osoby vo veku od 19 do 22 rokov," konkretizovala. Policajná hovorkyňa doplnila, že ďalšie okolnosti a príčiny vzniku nehody sú predmetom vyšetrovania. U nebohých bola nariadená pitva. "Nateraz nie je možné poskytnúť bližšie informácie," povedala.

FOTO Obrovská tragédia v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

"Dňa 09.04.2023 v skorých ranných hodinách, došlo na miestnej komunikácií na ul. Poľnohospodárskej v Liptovskom Mikuláši, k dopravnej nehode. Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k nárazu osobného motorového vozidla zn. Volkswagen Golf do stĺpa. Vo vozidle sa nachádzali 4 osoby vo veku od 19 do 22 rokov. Muž a dve ženy utrpeli zranenia, ktorým žiaľ na mieste podľahli. 19 ročná žena bola prevezená do nemocnice. U nebohých bola nariadená pitva," uviedla žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková. 


 

 

Viac o téme: ObeteDopravná nehodaPolícia Liptovský Mikuláš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu