Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ďalšia veľkonočná tragédia: Neďaleko Trenčína našli v stane mŕtveho rybára (†49)! Pravdepodobne sa udusil

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

TRENČÍN - Ďalšie sviatočné nešťastie! Neďaleko Trenčína prišiel o život 49-ročný rybár. Bez známok život ho našli v stane. Podľa predbežných informácii sa mohol udusiť alebo dostal infarkt.

O nešťastnej udalosti informuje portál tvnoviny.sk. Polícia na Bielu sobotu našla v súkromnom areáli rybníka Zemník Bodovka neďaleko Trenčíma 49-ročného muža bez známok života. Bol v rybárskom stane. Portál informuje, že muž sa s najväčšou pravdepodobnosťou udusil. V stane mal totiž plynový ohrievač na propán-butánovú fľašu. 

Ďalšia veľkonočná tragédia: Neďaleko
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Keď ho našli, tak oheň ešte horel. Nie je však vylúčená ani verzia, že mohol dostať infarkt. Prípad aktuálne vyšetruje polícia. 

archívne video

Petržalkou otriasla ďalšia tragédia, 53-ročná žena sa rozhodla skočiť zo strechy (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Nešťastie na Veľký piatok

Tragédia sa stala aj na Veľký piatok v hlavnom meste. V skorých ranných hodinách tam smetiarske auto zlisovalo bezdomovca, ktorý sa nachádzal v kontajneri. Vyslobodzovať ho museli hasiči. "Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I sa zaoberajú okolnosťami tragickej udalosti, ku ktorej došlo dnes v ranných hodinách na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave. Podľa doterajších informácií malo dôjsť krátko po 06.00h počas manipulácie pracovníkov likvidácie odpadu so smetnou nádobou, k usmrteniu neznámej osoby v zbernej časti smetiarskeho vozidla," uviedol vpiatok bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Smetiarske auto v Bratislave zlisovalo muža
Zobraziť galériu (4)
Smetiarske auto v Bratislave zlisovalo muža  (Zdroj: FB/Mestská polícia Bratislava)

Muž doposiaľ neznámej totožnosti sa mal nachádzať v smetnej nádobe, ktorá bola vysypaná a následne jej obsah zlisovaný vo vozidle. "Zo strany povereného príslušníka Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I bude v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Bližšie informácie sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania," dodal Szeiff. 

 

Viac o téme: StanRybárUdusenieMŕtvy mužPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu