Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Sviatočná hrôza v centre hlavného mesta: Muža (†50) v Bratislave zlisovalo smetiarske auto!

Smetiarske auto v Bratislave zlisovalo muža Zobraziť galériu (3)
Smetiarske auto v Bratislave zlisovalo muža (Zdroj: FB/Mestská polícia Bratislava)

BRATISLAVA - Obrovská tragédia sa stala na Veľký piatok v centre hlavného mesta. Smetiarske auto tam zlisovalo 50-ročného muža. Zasekol sa v lise. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

O tragédii ako prvý informoval portál noviny.sk. Incident sa mal stať okolo šiestej hodiny ráno na Hviezdoslavovom námestí. Lis spôsobil mužovi devastačné zranenia po celom tele. Ako sa dostal do kontajnera je teraz predmetom vyšetrovania. 

"Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I sa zaoberajú okolnosťami tragickej udalosti, ku ktorej došlo dnes v ranných hodinách na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave. Podľa doterajších informácií malo dôjsť krátko po 06.00h počas manipulácie pracovníkov likvidácie odpadu so smetnou nádobou, k usmrteniu neznámej osoby v zbernej časti smetiarskeho vozidla," uviedol Szeiff.

Muž doposiaľ neznámej totožnosti sa mal nachádzať v smetnej nádobe, ktorá bola vysypaná a následne jej obsah zlisovaný vo vozidle. "Zo strany povereného príslušníka Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I bude v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Bližšie informácie sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania," dodal Szeiff. 

archívne video

Vodič zo zastávky smrti Dušan Dědeček prichádza na odvolací súd (Zdroj: Topky.sk / Ján Zemiar)

Viac o téme: SmrťSmetiariBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu