Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rodičia, POZOR: Na trhu je nebezpečná hračka pre deti! Sťahujú ju z trhu, zákazníkom vracajú peniaze

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: thinkstock)

BRATISLAVA - Hračka, ktorú má doma možno aj vaše dieťa, môže byť nebezpečná a keď ju vlastníte, ihneď ju vráťte do predajne. Reč je o diaľkovom ovládači Peppa, ktorú firma Eldohm sťahuje z predaja.

Ako informovala predajňa Action na svojej webovej stránke, bezpečnostná kontrola ukázala, že tlačidlá sa môžu pri použití sily vytiahnuť, čo môže pre deti predstavovať nebezpečenstvo udusenia. „V prípade, že vlastníte vyššie uvedený produkt s kombináciou uvedeného modelu a čísla šarže, odporúčame vám, aby ste produkt okamžite prestali používať. Číslo modelu je uvedené na zadnej strane produktu na puzdre batérie. Číslo modelu, čiarový kód a číslo šarže sú uvedené na obale produktu,“ odkázali zákazníkom.

Rodičia, POZOR: Na trhu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: action.com)

Ide o produkty s číslom 22706/3012316 a 22715/3012316, ktoré sa predávali od decembra 2022 do marca 2023. Ak máte jeden z nich doma, vrátiť ho môžete do ich predajne, nepotrebujete ani doklad o kúpe. Obávať sa nemusíte ani o svoje peniaze, tie vám budú vrátené v plnej výške.

Rodičia, POZOR: Na trhu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: action.com)

„V mene spoločností Eldohm a Action sa ospravedlňujeme za spôsobené nepríjemnosti a ďakujeme vám za spoluprácu. Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte spoločnosť Eldohm prostredníctvom čísla +31850028412, info@eldohm.com alebo navštívte webovú stránku, kde nájdete viac informácií www.eldohm.com,“ dodali.

Viac o téme: HračkaRodičiaNebezpečný výrobokAction
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu