Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Rodinná tragédia v Hnúšti: Otec zrazil len trojročnú Sofiu! Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky - Ramon Leško)

HNÚŠŤA - Polícia vyšetruje tragickú dopravnú nehodu z nedele (12. 3.), pri ktorej v Hnúšti v okrese Rimavská Sobota prišlo o život trojročné dieťa. Potvrdila to hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová.

"Vyšetrovateľ v Rimavskej Sobote začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Prípad je v štádiu vyšetrovania a v tomto štádiu podrobnejšie informácie neposkytujeme," dodala krajská policajná hovorkyňa.

K veľkej tragédii prišlo v nedeľu dopoludnia vo dvore miestneho autoservisu v Hnúšti v okrese Rimavská Sobota, kde mala rodina aj bývať. Majiteľ autoservisu nešťastnou náhodou zrazil v areáli svoju dcérku Sofinku. Tá zraneniam podľahla. Ako presne sa nešťastná udalosť prihodila, nie je známe. Na mieste tragédie musel zasahovať tím krízovej intervencie. Ako opísali susedia, majiteľa autoservisu a otca dievčatka zúfalo počuli kričať a plakať. 

archívne video

V jednom z michalovských bytov našli štyri mŕtve osoby (Zdroj: TASR/Roman Hanc)

Zdravotníci boli na mieste takmer ihneď. "Zranenému dievčatku už ale pomôcť nedokázali. Rodičom túto traumatizujúcu udalosť pomáhali zvládnuť odborníci z intervenčného tímu Modrý anjel," uviedla hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová.

Viac o téme: NehodaDieťaTragédiaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu