Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

STRETNUTIE NA KÁVE: Pellegrini s Druckerom z Dobrej voľby riešili spoločnú budúcnosť

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Pozornému čitateľovi Topiek neuniklo, že predseda Hlasu-SD Peter Pellegrini sa dnes dopoludnia stretol s Tomášom Druckerom z Dobrej voľby v jednej z kaviarní v centre Bratislavy. Riešili spoločnú budúcnosť pred nadchádzajúcimi voľbami?!

archívne video

Šok na mimoparlamentnej scéne, Drucker končí ako predseda Dobrej voľby a Umiernených, má iné plány! (Zdroj: Topky/Maarty)

Líder Hlasu-SD Peter Pellegrini už dlhšie naznačuje, že ľudia z Dobrej voľby by sa v prípade záujmu mali stať súčasťou Hlasu-SD. Vyzerá to tak, že k tomu reálne príde. "Stretli sme sa na káve. Ja som cez týždeň mimo republiku, tak sme sa dohodli, že sa stretneme dnes. Diskutujeme o spolupráci, čo už bolo medializované," priznal pre Topky.sk Tomáš Drucker.

STRETNUTIE NA KÁVE: Pellegrini
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

"Je to na dobrej ceste, treba sa spájať s cieľom navrátiť nejaký rozumný charakter spravovaniu vecí verejných. Ponuka, ktorá prišla z Hlasu, aby sa ľudia, ktorí sú schopní a odborní, mohli uplatniť, je férová a rozumná. Diskutujeme o tom, ako to docieliť," doplnil.

STRETNUTIE NA KÁVE: Pellegrini
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Ku konkrétnym dohodám a k tomu, ako by spolupráca mala vyzerať, sa však zatiaľ vyjadrovať nechce. "Nerád by som dnes išiel do detailov. Dohodli sme sa, že ak to smeruje k nejakému záveru, v najbližších týždňoch to predstavíme," povedal. Cieľom podľa neho je, aby sa netrieštili hlasy, nech nezostanú zbytočne mimo parlamentu.

S lídrom Hlasu Pellegrinim sa nestretol po prvý raz, sú priebežne v kontakte. Drucker predpokladá, že už v krátkom čase povedia viac. "Nič neskrývame, stretli sme sa na verejnom mieste, aby sme mohli prediskutovať viaceré veci. Bola to veľmi konštruktívna debata," dodal. 

Viac o téme: StretnutiePeter PellegriniTomáš DruckerDobrá voľbaHlas-SD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu