Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Obrovská tragédia pod Tatrami: Na 3-ročné dievčatko spadla skriňa! Pomôcť jej už nedokázali

(Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

VEĽKÁ LOMNICA – Tragédia pod Tatrami. Iba na 3-ročnú Jenifer z Veľkej Lomnice spadla skriňa. Žiaľ, dievčatku sa stala táto nehoda osudnou. Oživiť sa ju už nepodarilo. Prípadom sa zaoberá polícia, ktorá začala trestné stíhanie pre usmrtenie.

K nešťastnej udalosti malo dôjsť v piatok 3. marca popoludní. Informuje o tom portál zregionu.sk. Matka dievčatka mala len na chvíľu vybehnúť von z izby. Dnu utekala potom, ako počula veľký hluk. Dievčatko zrejme otvorilo dvere skrine a snažilo sa na ňu vyliezť. Matka ho už však našla nehybne ležať pod prevráteným nábytkom.

Archívne video: Chlapec, ktorý v utorok v Afganistane spadol do studne, neprežil

Chlapec, ktorý v utorok v Afganistane spadol do studne, neprežil (Zdroj: profimedia.sk)

„Všetci sme sa snažili pomôcť. Jenifer bola naša princezná. Malá, neposedná... Nádherné dievčatko. Myslíme si, že si pootvorila dvierka na skrini, snažila sa na ňu vyliezť a vtedy sa na ňu prevrhla. Keď sme ju zachraňovali, ešte mala pulz, ale cestou ho stratila a už sa ju nepodarilo oživiť. Je to hrozné, čo sa stalo,“ uviedol strýko dievčatka.

Záchranári evidujú telefonát, na pomoc dievčatku však nevyrazili. ​„Prevzali sme hovor o úraze dieťaťa. Volajúci však nebol schopný ho opísať. Následne povedal, že dieťa prevezú do nemocnice sami a zložil. Takže výjazd sa nekonal,“ vysvetlil pre portál hovorca záchranárov Martin Balko.

Prípadom sa už zaoberá aj polícia, ktorá začala trestné stíhanie pre usmrtenie.

Viac o téme: NehodaDieťaúmrtie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu