Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tragická nehoda v Košiciach, ktorá si vyžiadala troch mŕtvych: Vodič BMW vraj dostal záchvat!

Autá skončili totálne zdemolované
Autá skončili totálne zdemolované (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

BRATISLAVA - Tragická nehoda, ktorá sa v piatok odohrala v centre Košíc, otriasla celým Slovenskom. Vyžiadala si tri obete. Polícia ju v súčasnosti intenzívne vyšetruje, no objavili sa už prvé teórie o tom, čo bolo jej príčinou. Vodič auta, ktorý haváriu spôsobil, vraj dostal epileptický záchvat!

V piatok dopoludnia došlo v Košiciach na Gorkého ulici pri Jumbo centre k tragickej nehode troch osobných motorových vozidiel značiek BMW, Peugeot a Škoda. Pri zrážke prišli o život dvaja ľudia, vodič Škody a chodkyňa. Treťou obeťou sa stala žena, ktorú vo veľmi vážnom stave previezli po havárii do Univerzitnej nemocnice Louisa Pasteura, kde napokon svojim zraneniam podľahla. 

 

‼️AKTUÁLNE V KOŠICIACH‼️

Posted by Polícia SR - Košický kraj on Friday, February 10, 2023

Televízia Markíza prišla s verziou, že vodič BMW, ktorý nehodu spôsobil, dostal za volantom epileptický záchvat, v dôsledku čoho nebol schopný riadiť vozidlo. Má ísť o majiteľa košickej realitnej kancelárie. 

Dráma na diaľnici D2: Dopravní policajti zachraňovali psychicky chorého muža (archívne video)

Dráma na diaľnici D2: Dopravní policajti zachraňovali psychicky chorého muža (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach Lenka Ivanová potvrdila, že polícia prípad intenzívne vyšetruje. "Vodič vozidla zn. BMW bol ešte včera zadržaný a v súčasnosti sa nachádza v cele policajného zaistenia. Košický policajný vyšetrovateľ naďalej vykonáva potrebné procesné úkony. Doposiaľ nebolo vznesené obvinenie žiadnej konkrétnej osobe." Do vyšetrovania boli zapojení znalci z rôznych odvetví. "Všetky informácie, ktoré boli prezentované na sociálnych sieťach, musia byť preverené, preto ich nemôže polícia v tejto chvíli potvrdiť ani vyvrátiť," dodala hovorkyňa. 

Viac o téme: NehodaHaváriaKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu