Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pátranie po matke dvoch detí sa skončilo šťastne: Martina sa na polícii prihlásila sama! Odkaz od jej rodičov

Pátranie po nezvestnej zamestnankyni bratislavského magistrátu malo šťastný koniec Zobraziť galériu (2)
Pátranie po nezvestnej zamestnankyni bratislavského magistrátu malo šťastný koniec (Zdroj: minv)

BRATISLAVA - Pátranie so šťastným koncom! Bratislavskí policajti spolu s dobrovoľníkmi od utorka pátrali po nezvestnej 37-ročnej Martine. Zamestnankyňa bratislavského magistrátu sa nakoniec na polícii prihlásila sama.

Polícia, dobrovoľníci, dokonca aj bratislavský primátor Matúš Vallo pátrali po nezvestnej 37-ročnej Martine. Matka dvoch detí pracovala na bratislavskom magistráte, odkiaľ ju aj naposledy videli odchádzať v pondelok podvečer. Znepokojujúce bolo, že sa podľa medializovaných informácií, mali nájsť aj dva listy na rozlúčku. Nakoniec však všetko dobre skončilo. 

Martina sa mala nachádzať u kamarátky a keď videla, že po nej pátra celé hlavné mesto, mužom zákona sa nakoniec prihlásila sama. Informoval o tom portál tvnoviny.sk. O tom, že sa matka dvoch malých detí našla, informovala aj polícia v utorok večer. "Pátranie po nezvestnej 37-ročnej Martine Šiškovej z Bratislavy bolo odvolané, nakoľko sa menovanú podarilo vypátrať. Aktuálne s ňou policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave III vykonávajú potrebné úkony," uviedli policajti. 

Polícia stále pátra po nezvestnej Martine Šiškovej z Bratislavy
Zobraziť galériu (2)
Polícia stále pátra po nezvestnej Martine Šiškovej z Bratislavy  (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj)

Na vypátranie Martiny a nasadenie polície aj dobrovoľníkov pri jej hľadaní, reagovali aj rodičia nezvestnej. "Veľká vďaka od nás rodičov za veľké nasadenie a ochotu pri pátraní po nasej dcére, sme vám neskutočne vďační," poďakovala polícii jej mama Ľubomíra.

Pátranie po Terézii sa skončilo tragicky

Minulý týždeň polícia, dobrovoľníci a aj celé Slovensko pátralo po 18-ročnej Terézii z Topoľčian. Tá zmizla v sobotu 28. januára. Vtedy odišla od svojho priateľa Nasima z bytu v bratislavskej Petržalke. Mali sa pohádať a Terézia mu po jej odchode poslala SMS-ku, v ktorej uviedla, že sa nachádza na Starom moste v Bratislave. Keď tam Nasim dorazil, našiel len jej kabát, v ktorom boli doklady a jej mobil. 

Žiaľ, toto pátranie skončilo tragicky a mladú študentu v stredu vyplavila rieka Dunaj. To, že išlo o nezvestnú Teréziu, potvrdil aj koroner, ako aj jej priateľ Nasim. Presnú príčinu smrti určí až súdna pitva. Polícia v tomto prípade vedie trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. 

Po Terézii pátralo celé Slovensko, žiaľ, našli ju mŕtvu

Video nie je vhodené pre maloletých a citlivé povahy

archívne video

Tragický koniec pátrania po Terézii (†18): Jej telo vyplavil Dunaj! (Zdroj: Topky/Maarty)

Viac o téme: PátranieNezvestnáPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu