Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ikonická tvár Mosta-Híd havarovala ... na moste: Béla Bugár si zlikvidoval predok auta, obvinil sám seba!

Bugár mal nehodu na Prístavnom moste. Zobraziť galériu (3)
Bugár mal nehodu na Prístavnom moste. (Zdroj: Topky/Vlado Anjel, Maarty)

BRATISLAVA - Expolitik, niekdajší viacnásobný podpredseda parlamentu a líder strany Most-Híd spôsobil včera na Prístavnom moste okoloidúcim vodičom obmedzenia, aké sa len tak nevidia. Béla Bugár mal totiž na svojom luxusnom aute nehodu, ktorá na niekoľko minút zablokovala celý jeden pruh na spomínanom moste v hlavnom meste.

archívne video

Dopravná nehoda na Botanickej ulici (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj)

Bugára bezprostredne po nehode na Prístavnom moste pristihla TV Markíza. Bývalý šéf Mosta-Híd podľa záberov evidentne nabúral do pred ním idúceho auta a zničil si tak prednú časť auta, ktorá bola už veľmi pravdepodobne v takom dezolátnom stave, že vozidlo zrejme nemohlo pokračovať v jazde. 

Ikonická tvár Mosta-Híd havarovala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Maarty)

Nestihol vraj dobrzdiť, no označil sa za vinníka

Bugárovi nezostalo po incidente už nič iné, len v reflexnej veste s ďalším vodičom čakať na odťahovú službu, ktorá mala odtiahnuť jeho auto. "To auto zalarmovalo 112 a poslali políciu. Polícia prišla, nikomu sa nič nestalo, viete sa dohodnúť, tak sme sa dohodli," popisuje dianie bezprostredne po nehode bývalý politik.

Je evidentné, že Bugár si zničil celú prednú časť svojho auta.
Zobraziť galériu (3)
Je evidentné, že Bugár si zničil celú prednú časť svojho auta.  (Zdroj: reprofoto TV Markíza)

Bugár situáciu neskôr zanalyzoval. Auto miestneho podnikateľa mu zrejme vošlo do jazdného pruhu a Bugár už s tým svojím nestihol dobrzdiť. Za vinníka sa však označil on sám. "Samozrejme, ja som ho trafil zo zadu a ťažko sa dokazuje, keď viete, že on akurát vyšiel..." pokračoval Bugár.

Bývalý šéf Mosta havaroval na moste

Bugár aj vtipne uzavrel vtipnú prešmyčku o tom, že bývalému politikovi Mosta, sa nehoda stala na moste. "Vidíte, vidíte (smiech), a pritom my sme vydali takú brožúru, že "posledné piliere mostu", to bolo o tom, čo všetko sa nám podarilo počas poslednej vlády, a teraz to vyzerá tak, že piliere boli pevnejšie ako moje auto," uzavrel Bugár. "Pokiaľ človek nie je zranený, pokiaľ sa nikomu nič nestalo, tak sú to obyčajné plechy," komentoval následky nehody.

Viac o téme: NehodaBéla BugárMost-Híd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu