Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

To nevymyslíš, to je život: Rodičia omylom zavolali políciu na svojho opitého syna

Mladý muž v opitosti zdemoloval auto
Mladý muž v opitosti zdemoloval auto (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

BRATISLAVA - Bratislavskí dopravní policajti boli vyslaní dnes krátko pred 7.00 ku kurióznej udalosti v cestnej premávke. Rodičia 19-ročného občana Rakúska privolali hliadku, nakoľko našli svojho syna spať v jeho poškodenom motorovom vozidle. To stálo zaparkované v bratislavskej mestskej časti Rusovce.

archívne video

Nehoda vodiča ukrajinskej národnosti v Nitre sa posunula, vodič čelí obvineniu (Zdroj: Facebook/Polícia - Nitriansky kraj)

Pri preverovaní ďalších okolností policajti zistili, že mladý muž šoféroval pod vplyvom alkoholu, pričom spôsobil dopravnú nehodu. Na okolnosti tejto nehody si vzhľadom na jeho stav ovplyvnený alkoholom nespomínal. Policajti následným objasňovaním však lokalizovali miesto nehody, ktoré bolo na Jantárovej ulici. Bolo preukázané, že vodič narazil do dopravného značenia – prikázaný smer jazdy ktoré poškodil.

Podrobili ho dychovej skúške na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, tá skončila s výsledkom 0,65 mg/l alkoholu čo predstavuje 1,35 promile.

Vyšetrovaním presných príčin ako aj okolností tejto záhadnej dopravnej nehody sa v súčasnosti zaoberajú policajti Oddelenia dopravných nehôd.

 

RODIČIA OMYLOM ZAVOLALI POLÍCIU NA SVOJHO OPITÉHO SYNA, KTORÝ HAVAROVAL (NEVŠIMLI, ŽE ZASPAL V AUTE) Polícia SR -...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Friday, December 30, 2022

 

Viac o téme: AlkoholNehodaPolícia SR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu