Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nechutný prípad v Novom Meste nad Váhom: Matka mala týrať svojho syna (4)! Po celom tele mal modriny

(Zdroj: Getty Images)

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM - Policajti vyšetrujú odporný čin, ktorého sa dopustila 37-ročná žena. Tá mala týrať svojho 4-ročného syna, ktorého vinila za nezhody s partnerom. Opakovane ho mala udierať do hlavy a po tele, čím mu spôsobila aj modriny.

Prípad, kde 37-ročná matka mala ubližovať svojmu iba 4-ročnému synčekovi vyšetrujú policajti v Novom Meste nad Váhom. Podľa doterajších zistení mala 37-ročná žena od leta minulého roka doposiaľ na rôznych miestach spôsobovať fyzické a psychické utrpenie svojmu synčekovi. Mala mu opakovane vulgárne nadávať, kričať po ňom a vyhrážať sa, že ho dá preč a vzbudzovať v ňom pocit viny, za nezhody jej partnerského vzťahu.

Žena ho mala opakovane a pravidelne udierať po tele, ale aj po hlave. V dôsledku týchto úderov mával maloletý hematómy a podliatiny po rôznych častiach tela. Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície z Nového Mesta nad Váhom obvinil 37-ročnú ženu zo zločinu Týranie blízkej osoby a zverenej osoby a zároveň spracoval návrh na jej vzatie do väzby.

archívne video

Polícia upozorňuje: Násilie nie je len fyzické týranie (Zdroj: Facebook/Polícia - Bratislavský kraj)

"Sudca Okresného súdu v Novom Meste nad Váhom sa s návrhom stotožnil a obvinená je stíhaná väzobne. Za uvedený trestný čin obvinenej žene v zmysle zákona hrozí trest odňatia slobody na sedem až pätnásť rokov," informovala polícia na sociálnej sieti. 

Viac o téme: MatkaDieťaTýranie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu