Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dráma na bratislavských Kramároch: Pred nemocnicu mali doniesť dobodaného muža a nechať ho tak!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA – Zamestnanci nemocnice na bratislavských Kramároch majú za sebou rušný záver víkendu. V nedeľu vo večerných hodinách mal byť totiž pred nemocnicu privezený muž s početnými poraneniami. Osoba, ktorá ho priviezla, mala okamžite z miesta utiecť. Prípadom sa už zaoberá aj polícia.

Archívne video: Polícia upozorňuje: Násilie nie je len fyzické týranie

Polícia upozorňuje: Násilie nie je len fyzické týranie (Zdroj: Facebook/Polícia - Bratislavský kraj)

Podľa informácií portálu Topky.sk mala neznáma osoba priviesť priamo pred nemocnicu dobodaného muža a následne ujsť. Na mieste malo však zostať auto so zahraničnou poznávacou značkou. Zranený muž mal mať početné bodné poranenia. „Môžeme potvrdiť, že včera vo večerných hodinách boli policajti tretieho bratislavského okresu vyslaní do nemocnice na Limbovej ulici na preverenie oznámenia, kde mal byť privezený muž s viacerými zraneniami,“ uviedla polícia.

Dráma na bratislavských Kramároch:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

„Na základe preverenia oznámenia a vykonaní potrebných úkonov vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ Bratislava III začal trestné stíhanie za zločin ublíženia na zdraví,“ dodali. Vzhľadom na aktuálne prebiehajúce procesné úkony však bližšie informácie poskytnúť nechceli.

Rovnako sa nechcela bližšie k prípadu vyjadrovať ani samotná nemocnica. Hovorkyňa UNB Eva Kliská však potvrdila, že v nedeľu vo večerných hodinách ošetrili osobu s viacpočetnými poraneniami po celom tele.

 

Viac o téme: NemocnicaPolícia Bodné ranyKramáre
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu