Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Policajti v Žiline riešili dve dopravné nehody: Dvoch chodcov previezli do nemocnice

Policajti riešili v stredu až dve dopravné nehody
Policajti riešili v stredu až dve dopravné nehody (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

ŽILINA - Žilinskí policajti riešili v stredu (7. 12.) dve dopravné nehody chodcov na Ulici 1. mája a Obchodnej ulici. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

Pri nehode na Ulici 1. mája došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k stretu chodca a trolejbusu. "Chodec ostal zakliesnený pod vozidlom a utrpel presne nezistené zranenia, ktoré si vyžiadali ošetrenie a prevoz do nemocnice. U vodiča trolejbusu vykonali dychovú skúšku s negatívnym výsledkom. U chodca nariadili odber krvi," uviedli policajti. Na Obchodnej ulici došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k dopravnej nehode na priechode pre chodcov pri autobusovej zastávke.

Archívne VIDEO

V piatok ráno ochromila dopravu v Bratislave nehoda na hlavnom ťahu do mesta (Zdroj: TOPKY/Ján Zemiar)

"Na tomto mieste došlo k stretu osobného motorového vozidla a chodkyne, ktorá prechádzala cez priechod pre chodcov. U vodiča a chodkyne vykonali dychovú skúšku s negatívnym výsledkom. Chodkyňa pri nehode utrpela zranenia a previezli ju na ošetrenie do nemocnice," dodali policajti. "Žiadame všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na cestách," zdôraznili policajti.

 

V JEDEN DEŇ DVAJA ZRAZENÍ CHODCI V ŽILINE 1. V stredu 07.12.2022 okolo 06:30 hod. na ul. 1. mája v Žiline došlo z...

Posted by Polícia SR - Žilinský kraj on Thursday, December 8, 2022
Viac o téme: NehodaChodciPolícia Žilina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu