Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

AKTUÁLNE Vodiči, pozor! Na D1 na vjazde do Bratislavy zo Senca sú v sebe štyri autá, pod Strečnom je tiež nehoda

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Na D1 na vjazde do Bratislavy smerom zo Senca sa v pondelok ráno v ľavom pruhu zrazili štyri autá. Vodiči sa zdržia v kolónach zhruba 15 minút. Informuje o tom Zelená vlna RTVS.

Archívne VIDEO

V piatok ráno ochromila dopravu v Bratislave nehoda na hlavnom ťahu do mesta (Zdroj: TOPKY/Ján Zemiar)

Kolóna sa tvorí aj na vjazde do Bratislavy po Seneckej ceste, kde sa vodiči zdržia asi 20 minút. Vodiči si postoja v kolónach aj na bratislavskej diaľnici D1 na Prístavnom moste v smere do Petržalky. Zhruba desaťminútové zdržanie sa podľa Zelenej vlny RTVS tvorí aj na diaľnici D2 na vjazde do Bratislavy od Malaciek a Stupavy. V pondelok ráno sa stala aj nehoda na konci Brnianskej v smere na Pražskú. Osobné auto tu zrazilo diviaka, blokujú bus pruh. Na diaľnici D2 v bratislavskej Petržalke za výjazdom z Bratskej sa zrazili tri autá. Blokovaný je pravý pruh v priamom smere, v tomto úseku sa tvorí kolóna.

Pod Strečnom sú v sebe kamión a osobné auto

Na ceste I/18 pod hradom Strečno v smere do Žiliny sa zrazil kamión s osobným autom. Zdržanie v kolóne je viac ako 40 minút. Informuje o tom Zelená vlna RTVS. "V tomto smere neprejdete, pretože sú tam deliace pásy. Odporúčame obchádzku cez Terchovú. V opačnom smere do Martina pod Strečnom prejdete," uviedla Zelená vlna RTVS.

Viac o téme: NehodaKolónyBratislavaD1Senec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu