Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Z horiaceho autobusu na Devínskej ceste v Bratislave zostal iba vrak! TAKTO vyzerá

Horiaci autobus v Bratislave Zobraziť galériu (3)
Horiaci autobus v Bratislave

BRATISLAVA - Na Devínskej ceste v Bratislave horel ráno autobus. Zasahujúci hasiči likvidovali požiar. Informovalo o tom operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

"Z miesta zásahu nie sú nahlásené žiadne zranené ani usmrtené osoby," priblížili hasiči. Cestnú premávku regulujú policajti.

"Aktuálne je Devínska cesta neprejazdná, a preto žiadame vodičov, aby využili na presun alternatívne trasy. Zároveň vyzývame vodičov, aby v danom úseku zvýšili opatrnosť a aby sa riadili pokynmi polície," upozornilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave na sociálnej sieti.

Galéria: Horiaci autobus na Devínskej ceste v Bratislave

Polícia priblížila, že k požiaru malo dôjsť približne o 07.18 h, keď vodič autobusu mestskej linky spozoroval dymenie z motorovej časti vozidla. "Všetci cestujúci boli evakuovaní, a preto k zraneniu osôb v súvislosti s udalosťou nedošlo," poznamenali policajti.

 

❗🚧 AKTUÁLNE: DEVÍNSKA CESTA JE NEPREJAZDNÁ Z DÔVODU POŽIARU AUTOBUSU 🚧❗ Policajti momentálne regulujú cestnú premávku...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, November 28, 2022

Požiar autobusu MHD sa zaobišiel bez zranení, príčiny sa zisťujú

Ranný požiar autobusu bratislavskej mestskej hromadnej dopravy (MHD) na ceste medzi Devínskou Novou Vsou a Devínom sa zaobišiel bez zranení, príčiny sa zisťujú. Pre TASR to uviedol hovorca Dopravného podniku Bratislava (DPB) Martin Chlebovec.

"Najprv sa snažil požiar uhasiť vodič hasiacim prístrojom, neskôr požiar hasili príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ)," povedal hovorca. Priblížil, že na mieste udalosti bol prítomný aj požiarny technik, ktorý zisťoval príčiny požiaru. "Udalosť sa zaobišla bez zranení. Výšku škody vyčíslujeme," podotkol Chlebovec.

Doplnil, že k požiaru autobusu linky 29 došlo o 7.13 h na Kremeľskej ulici v smere jazdy na Malú scénu na zastávke Morava. Hasiči spresnili, že požiar zachvátil polovicu autobusu, ktorá zhorela do tla. "Šestnásť cestujúcich ho opustilo ešte pred príchodom hasičov. Tým sa podarilo požiar lokalizovať po pol hodine. Udalosť si nevyžiadala žiadne zranenia," informovali TASR z Prezídia HaZZ.

Viac o téme: DopravaAutobusHoríBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu