Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Muž mal napadnúť svoju družku i jej dcéru: Hrozí mu odňatie slobody

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj)

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Policajti obvinili z prečinu nebezpečného vyhrážania 49-ročného muža. Ten mal v Bánovciach nad Bebravou pod vplyvom alkoholu napadnúť svoju družku a jej dcéru. Informovala o tom hovorkyňa trenčianskej krajskej polície Katarína Kuzmová.

"Muž sa mal najskôr pohádať so svojou družkou, s ktorou žije v spoločnej domácnosti. Počas hádky mal chytiť do ruky kuchynský nôž, ktorý mal čepeľou nasmerovať proti poškodenej a aj jej maloletej dcére. Nôž mal po chvíli odhodiť na zem a nikoho ním nezranil," uviedla Kuzmová.

 

POČAS HÁDKY MAL UDRIEŤ AJ JEJ DCÉRU ➡Polícia v Bánovciach nad Bebravou vyšetruje prípad napadnutia družky aj jej dcéry...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Thursday, November 17, 2022

Zranenia si vyžiadali lekárske ošetrenie

Obvinený mal potom podľa nej dať maloletej facku na líce a následne aj udrieť družku päsťou do ramena, pričom jej mal spôsobiť zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie s doposiaľ nezistenou dobou liečenia. "Konanie páchateľa vzbudilo u ženy obavu o život a zdravie jej a jej dcéry. Vzhľadom k tomu, že žena sa bála toho, že im jej druh ešte viac ublíži, obrátila sa na políciu," skonštatovala. 

Hrozí mu trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky

Policajti muža so súhlasom prokurátora zadržali. V dychu mu namerali 1,92 promile alkoholu a umiestnili ho do cely policajného zaistenia. Poverený príslušník spracoval podnet na návrh na jeho väzobné stíhanie. "Obvinený bol už v minulosti raz súdne trestaný. Tentoraz mu v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky," dodala policajná hovorkyňa. 

Viac o téme: NásiliePolícia Obvinenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu