Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nestíhate zorganizovať vianočnú party v decembri? PORADÍME vám, rozbaľte to v januári!

Party time Advertoriál Zobraziť galériu (7)
Party time (Zdroj: Getty Images)

Každý rok sa to opakuje. Príhovor šéfa, prezentácia čísel za uplynulý rok, poďakovanie klientom, večera, diskotéka a na záver zúfalé zháňanie taxíka počas chladnej decembrovej noci spoločne s mnohými ďalšími ľuďmi z mnohých ďalších predvianočných párty. Spravte to tento rok inak.

Koniec roka sa nezadržateľne blíži a opäť prichádza tradičná úloha pre firmy: zorganizovanie predvianočnej párty pre obchodných partnerov. Začína sa listovanie v diároch, hľadanie vhodných priestorov, vymýšľanie programu, cateringu atď. Lenže minuloročný hotel je zatvorený, nová vychytená reštaurácia je obsadená a kapela, ktorá mala taký úspech pred troma rokmi tiež nie je voľná. A čo termín? Možno sa vám už stalo, že veľká časť pozvaných nakoniec neprišla, lebo v rovnakom čase mali vlastný firemný večierok alebo prijali pozvanie od niekoho iného. A vtedy to príde.

Nestresujte sa v decembri

Poďakujte sa partnerom za spoluprácu a urobte to originálnym spôsobom. Ukážte, že to s nimi myslíte vážne aj v roku 2023. Netlačte sa medzi iks ďalšími pozvaniami na vianočné večierky, ale pripravte im originálny novoročný víkend v januári či februári. Je to obdobie, kedy už opadol nervózny zhon v práci a doma, darčeky sú dávno nakúpené aj rozbalené, uzávierky uzavreté, novoročné predsavzatia spísané a (možno) už aj porušené. Skúste najbližší biznis event usporiadať netradične tak, aby tento príjemný zážitok zostal vašim obchodným partnerom v pamäti dlhšie než celé to decembrové šialenstvo.

Poznáme perfektné miesto pre vaše podujatie

Zorganizujte novoročný biznis víkend, na ktorý sa nezabúda, v športovom a relaxačnom rezorte x-bionic® sphere v blízkosti Bratislavy. Zážitkových aktivít, ktoré pre obchodných partnerov môžete zorganizovať, ponúka tento rezort neúrekom. Navyše, od januára do marca 2023 tam budete mať k dispozícii 12 kongresových a konferenčných sál s rôznou kapacitou aj so 100 % zľavou. Všetky sú plne vybavené najnovšími technológiami a spĺňajú najvyššie nároky na funkčnosť. V ponuke nechýba sála s kapacitou až 600 miest, ale k dispozícii sú aj zasadačky pre menšie skupinky, pričom ich usporiadanie je flexibilné. Skvelý catering a profesionálne služby sú samozrejmosťou.

Čo teda môžete počas biznis víkendu v x-bionic® sphere so svojimi hosťami zažiť? Cez deň vyskúšajte vodné polo pre amatérov alebo vodné atrakcie, ktoré zabavia aj dospelých ako je aquatic ninja či vnútorné tobogány.

x-bionic® sphere
Zobraziť galériu (7)
x-bionic® sphere  (Zdroj: x-bionic® sphere )

Milovníci fitka si ešte pred raňajkami môžu dať ranný tréning v špičkovo vybavenej 3-poschodovej posilňovni, ktorá počas svojej existencie privítala aj množstvo vrcholových športovcov.

x-bionic® sphere
Zobraziť galériu (7)
x-bionic® sphere  (Zdroj: x-bionic® sphere )

Pred večerou si užite relax v luxusnom wellness, kde je k dispozícii sedem druhov sáun spolu s vonkajším ochladzovacím bazénom, soľnou jaskyňou, troma vírivkami alebo masážami.

x-bionic® sphere
Zobraziť galériu (7)
x-bionic® sphere  (Zdroj: x-bionic® sphere )

Nešportovcov potešíte prekvapením v podobe filmového maratónu v štýlovom kine Tuli, na mieru navrhnutej sále vybavenej špičkovou technológiou, kvalitným zvukom aj netradičným a pohodlným sedením v tuli vakoch.

Večer si s hosťami zahrajte biliard či bowling v uzavretej spoločnosti a rovno to spojte s ochutnávkou kokteilov v nočnom bare. K dispozícii tiež budete mať niekoľko reštaurácií vrátane fine dining reštaurácie, v ktorej si môžete spraviť napríklad aj školu varenia.

x-bionic® sphere
Zobraziť galériu (7)
x-bionic® sphere  (Zdroj: x-bionic® sphere )

Profesionáli z x-bionic® sphere vám radi pomôžu zorganizovať aj školu šmyku či jazdu na motokárach pár kilometrov od rezortu u svojho dlhodobého externého partnera Slovakia ring alebo jazdu na koňoch vo vnútorných halách v neďalekej Jazdeckej škole Napoli.

x-bionic® sphere
Zobraziť galériu (7)
x-bionic® sphere  (Zdroj: x-bionic® sphere )

Tak čo, bude tento rok problém vybrať vhodnú párty pre vašich klientov? V x-bionic® sphere to problém určite nebude a tento zážitkový víkend v januári či februári hravo prebije všetky minuloročné vianočné večierky.

Zistiť viac

 

Advertoriál pripravený v spolupráci so spoločnosťou x-bionic® sphere.

Viac o téme: AkcieŠportObchodníciEventyXbionic
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu