Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Požiar v pivnici domu v Bánovciach nad Bebravou: Oheň likvidovali štyria hasiči

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Zásah hasičov si v sobotu (22. 10.) popoludní vyžiadal požiar v pivničných priestoroch jedného z bytových domov na ulici K nemocnici v Bánovciach nad Bebravou. Príčiny požiaru odpadu zisťujú. V pondelok o tom informoval hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

Priestory pivnice, ako i vchodu do bytového domu boli silno zadymené. "Hasiči zasahujúci v dýchacích prístrojoch nasadili hasebný prúd cez pivničné okno. Následne dvaja príslušníci vnikli do postihnutých priestorov, kde sa nachádzali rôzne veci a odpad, ktoré museli odpratať, a súčasne vykonali prieskum s cieľom vyhľadania prípadných osôb," opísal Petrík.

Pri udalosti sa nikto nezranil

Prieskum hasiči podľa neho vykonali aj v bytových jednotkách, ktoré požiar priamo ohrozoval, pričom tam nikoho nenašli. "Po likvidácii požiaru hasiči postihnuté priestory dôkladne odvetrali, požiarisko a priľahlé priestory skontrolovali termovíznou kamerou, po čom miesto udalosti odovzdali príslušníkom mestskej polície a zisťovateľovi príčin vzniku požiarov," doplnil. Pri udalosti sa nikto nezranil. Požiar likvidovali štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Bánoviec nad Bebravou s dvomi cisternovými vozidlami.

Viac o téme: DomPožiarHaZZV pivnici
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu