Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Ďalší opitý vodič na cestách: Voči policajtom bol agresívny! Úder do tváre a zásah záchranky

Ilustračné foto Ilustračné foto
Ilustračné foto Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

MODRA - Zdá sa, že ľudia sa stále nepoučili. Polícia opäť zadržala muža, ktorý šoféroval pod vplyvom alkoholu. Tentokrát však bol agresívny aj voči zasahujúcim policajtom a jedného z nich udrel do tváre.

Počas včerajšej nočnej hliadkovej činnosti policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Pezinku narazili na „výnimočného“ vodiča. 52 – ročný Peter H. na seba upozornil v blízkosti ulíc Trnavská – Partizánska v obci Modra, kde jazdil s vozidlom zn. VW a nerešpektoval značenie „STOJ“, daj prednosť v jazde.

"Hliadka vodiča vyzvala, aby sa podrobil dychovej skúške na zistenie alkoholu v dychu. Tou bola vodičovi nameraná hodnota 0,73 mg/l alkoholu v dychu, čo predstavuje 1,52 promile. Vodiča hliadka poučila o spáchaní trestného činu a aj o je ho obmedzení na osobnej slobode, na čo 52 – ročný Peter H. kľúčmi vloženými do dlane udrel člena hliadky do oblasti tváre, čím mu spôsobil zranenie, ktoré si vyžiadalo lekárske ošetrenie," informovala polícia.

Nehoda na Zochovej ulici v Bratislave si vyžiadala päť obetí a desať vážne zranených ľudí (Zdroj: TASR/Pavol Zachar)

Peter H. bol zadržaný a eskortovaný na príslušné policajné oddelenie za účelom vykonanie ďalších úkonov. V prípade preukázania viny pred súdom mu hrozí trest odňatia slobody na jeden rok až päť rokov.

Viac o téme: Opitý vodičPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu