Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Toto sú obete ŠIALENCA v centre Bratislavy! Matúš robil v bare čašníka, s Jurajom boli dobrí kamaráti

Obete streľby na Zámockej ulici v Bratislave Zobraziť galériu (6)
Obete streľby na Zámockej ulici v Bratislave (Zdroj: IG/M.H., IG/J.V., Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Na Zámockej ulici v Bratislave pri jednom zo známych podnikov, v ktorom sa stretávala LGBT komunita, sa strieľalo. Jednou z obetí je aj čašník Matúš H. Polícia pracovala s dvoma verziami, po páchateľovi pátrala, nakoniec ho našli zastreleného v okolí Jaskovho radu. Prípad prebrala NAKA.

Tragickú streľbu v centre Bratislavy vyšetruje Národná kriminálna agentúra. Večerná streľba na Zámockej ulici v Bratislave si vyžiadala dvoch mŕtvych mužov a jednu zranenú ženu, ktorú previezli do jednej z bratislavských nemocníc. Ozbrojený páchateľ bol na úteku. Pátrala po ňom polícia aj za pomoci vrtuľníka. V skorých ranných hodinách ho našli mŕtveho v okolí Jaskovho radu v Bratislave. 

Jedným z tých, čo páchateľ zavraždil, má byť čašník Matúš H. Na sociálnej sieti mu pribúdajú kondolencie od známych a priateľov. 

Matúš H.
Zobraziť galériu (6)
Matúš H.  (Zdroj: FB/M.H.)

Druhou obeťou je jeho veľmi dobrý kamarát Juraj V. Obaja boli v čase útoku vonku a rozprávali sa. Strelec čakal, kým vyjdú von. 

Juraj V.
Zobraziť galériu (6)
Juraj V.  (Zdroj: IG/J.V.)

Masaker v Bratislave

Streľba v centre Bratislavy si v stredu vyžiadala dvoch mŕtvych. Potvrdila to hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR Alena Krčová. "Môžem potvrdiť zásah záchranárov, na mieste sú dve osoby bez známok života, jedna osoba je zranená. Posádka ju ošetrila a transportovala do nemocnice," priblížila hovorkyňa. Doplnila, že viac informácií nateraz nemôže poskytnúť.

AKTUÁLNE V centre Bratislavy sa v stredu večer strieľalo (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Zranenú osobu následne previezli do Nemocnice Staré Mesto. "Môžeme potvrdiť, že vo večerných hodinách sme prijali ženu so strelným poranením dolných končatín. Pacientka sa v tejto chvíli podrobuje potrebnému vyšetreniu," uviedla hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Eva Kliská.

Polícia pátra po páchateľovi
Zobraziť galériu (6)
Polícia pátra po páchateľovi  (Zdroj: TASR)
Polícia pátra po páchateľovi
Zobraziť galériu (6)
Polícia pátra po páchateľovi  (Zdroj: TASR)

Bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti informovala, že v stredu krátko po 19.00 došlo k streľbe na Zámockej ulici. Jedna z obyvateliek Zámockej ulice pre TASR priblížila, že počula minimálne sedem výstrelov. Na mieste sú podľa jej slov viaceré policajné autá aj záchranári.

Viac o téme: StreľbaObeťBratislavaTepláreň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu