Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V bratislavskom autobazári poodtŕhal muž z 11 áut zadné stierače

Páchateľ odtrhol aj bezpečnostné kamery
Páchateľ odtrhol aj bezpečnostné kamery (Zdroj: Facebook/Polícia - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - V bratislavskom autobazári na Galvaniho ulici poodtŕhal 44-ročný muž z 11 zaparkovaných áut zadné stierače. Pokračoval aj v ďalších uliciach, kde poškodil niekoľko áut. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Páchateľ mal podľa polície v noci preskočiť plot autobazára, kde okrem stieračov odtrhol dve bezpečnostné kamery a poškodil hlásič alarmu. "Z areálu následne odišiel a presunul sa na Táborskú ulicu, kde kameňom poškodil ďalšie tri zaparkované osobné motorové vozidlá," priblížil Szeiff. Na viacerých častiach áut spôsobil ryhy, preliačiny a škrabance.

 

PAVEL – NEPRIATEĽ STIERAČOV🤦‍♂️ V POŠKODZOVANÍ ZAPARKOVANÝCH VOZIDIEL NA TRNÁVKE MU ZABRÁNILA AŽ POLICAJNÁ HLIADKA...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, October 10, 2022

Objektom vyčíňania sa stalo aj okno

"V jeho agresívnom správaní pokračoval aj ďalej, pričom objektom jeho vyčíňania sa stalo aj strešné okno na jednom z rodinných domov, ktoré kameňom rozbil," opisuje hovorca. Následne ho policajti zadržali a eskortovali na policajné oddelenie. Presná výška spôsobenej škody je podľa Szeiffa v súčasnosti predmetom dokazovania. Dodal, že príslušník Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II vzniesol Pavelovi K. z Česka obvinenie z trestného činu poškodzovania cudzej veci. V prípade preukázania viny hrozí mužovi trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Viac o téme: AutobazárPolícia BratislavaOdtrhnuté stierače
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu