Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Opitý vodič (37) zrazil na chodníku matku s dvomi deťmi: Polícia ho obvinila a prosí o pomoc

Vodič v Čadci zrazil ľudí na chodníku Zobraziť galériu (2)
Vodič v Čadci zrazil ľudí na chodníku (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

ČADCA – Žilinská krajská polícia žiada verejnosť o pomoc v súvislosti so stredajšou (5. 10.) nehodou v Čadci, kde opitý 37-ročný vodič zrazil na chodníku matku s dvomi deťmi. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

Verejnosť môže polícii poskytnúť audiovizuálny záznam z kamery vo vozidle, na ktorom by mohol byť zaznamenaný priebeh dopravnej nehody či jazda pred ňou. Zaslať ho môže prostredníctvom súkromnej správy na stránke na sociálnej sieti Polícia SR - Žilinský kraj, na mailovú adresu orpzca@minv.sk či odovzdať osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru.

 

ŽIADOSŤ O POMOC V súvislosti so včerajšou dopravnou nehodou, ku ktorej došlo v čase približne 13:40 hod. na ceste...

Posted by Polícia SR - Žilinský kraj on Thursday, October 6, 2022

"Ak disponujete v tejto súvislosti akýmikoľvek informáciami, môžete nás kontaktovať na bezplatnom telefónnom čísle 158," uviedla polícia. Po nehode previezli chodkyňu s deťmi aj vodiča auta na ošetrenie do nemocnice. "Vodič sa po dopravnej nehode podrobil dychovej skúške s výsledkom 0,86 miligramu na liter (1,79 promile) alkoholu vo vydychovanom vzduchu," spresnila policajná hovorkyňa. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku nehody polícia vyšetruje.

Polícia už obvinila vodiča

Opitý vodič, ktorý zrazil v stredu (5. 10.) na chodníku v Čadci matku s dvomi deťmi, už čelí obvineniu z trestného činu ublíženia na zdraví v súbehu s trestným činom ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Vo štvrtok o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Žiline Gabriela Kremeňová.

Po nehode previezli chodkyňu s deťmi aj vodiča auta na ošetrenie do nemocnice. "Vodič sa po dopravnej nehode podrobil dychovej skúške s výsledkom 0,86 miligramu na liter (1,79 promile) alkoholu vo vydychovanom vzduchu," spresnila policajná hovorkyňa.

Vyšetrovateľ PZ spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného muža do väzby. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku nehody polícia vyšetruje.

Viac o téme: NehodaAutoČadca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu