Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi Cigániková sa špacírovala v Chorvátsku za kormidlom! Pozrite sa na to, ako jej to na dovolenke ide

Cigániková si vyskúšala kormidlovanie lode.
Cigániková si vyskúšala kormidlovanie lode. (Zdroj: Topky/Vlado Anjel, Instagram.com/janabittociganikova)

BRATISLAVA/ZÁHREB - Aj poslanci sú len ľudia z mäsa a kostí a podobne ako školáci či učitelia majú v lete voľnejší štýl života. Niektorí sa venujú rodinám a idú na dovolenku či už doma alebo v zahraničí. Ten druhý prípad je poslankyňa Jana Bittó Cigániková (SaS), ktorá zvolila Chorvátsko a dokonca si na pár minút vyskúšala kormidlovanie lode! To všetko predviedla len v plavkách.

 archívne video

Cigániková hovorí, že Matovič sa na vlastnej tlačovej konferencii vzdialil od podstaty dnešnej témy, keď vytiahol raňajky s Kočnerom (Zdroj: Topky)

Aj keď nie je isté, či sa pomyselného kormidla na lodi neistej koalície ešte niekto chytil, Cigániková zvolila to skutočné - na lodi. Sama dokonca, sťa by kapitánka lode, zapózovala na sociálnej sieti pre verejnosť len v bikinách.

Dobrý vietor do plachiet

Neskôr si pochvaľovala lodný výlet na vlnách mora. "Vidíte ten náklon? Tak čím viac fúka vietor do plachiet a loď ide rýchlejšie, tým je väčší strach. Mala som z neho celkom rešpekt," popisuje dianie na lodi Cigániková.

Sama tvrdí, že je to pre ňu obrovský zážitok. "Máme ale skúseného kapitána Roba Molnára, ktorý na nás dáva pozor. Pod jeho velením som si aj vyskúšala takto naklonenú loď kormidlovať a z rýchlosti 4,1 som zrýchlila až na 6,8 uzlov. Rozmýšľam, či by som si nespravila aj kapitánske skúšky, lebo v NRSR aktuálne kapitána nemáme," pripúšťa predsedníčka zdravotníckeho výboru.

"Ale samozrejme, je to obrovská zodpovednosť za loď aj ľudí na nej, takže mám obrovský rešpekt pred tými, ktorí to robia," priznala ešte v závere.

Viac o téme: DovolenkaLoďChorvátskoJana Bittó CigánikováKormidlo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu