Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Voľby 2022: O post primátora Handlovej sa bude uchádzať aj Robert Šuník

Robert Šuník
Robert Šuník (Zdroj: Facebook/Robert Šuník)

HANDLOVÁ - O post primátora Handlovej sa bude v jesenných komunálnych voľbách uchádzať aj prezident futbalového klubu FC Baník Prievidza Robert Šuník. Informoval o tom na svojej stránke na sociálnej sieti.

Šuník pripomenul, že o post primátora sa neúspešne uchádzal už dvakrát, pôsobil tiež ako mestský poslanec a predseda komisie pri mestskom zastupiteľstve. "Súčasnému vedeniu mesta chýbajú skúsenosti, nemajú víziu smerovania mesta a chýba im rázny ťah na bránu. Uvedomujem si, že pracovali v zložitom období pandémie, vojny na Ukrajine, museli mesto stabilizovať ekonomicky. Ale to sú podmienky veľmi podobné iným samosprávam, ktoré sa aj napriek zložitej situácii v posledných štyroch rokoch rozvíjali," uviedol Šuník.

 

Priatelia ďakujem za gratulácie a množstvo darčekov. Dnes je 7 čo je moje šťastné číslo. Mám meniny a tak ako darček som...

Posted by Robert Šuník on Tuesday, June 7, 2022

Prezident FC Baník Prievidza chce podľa svojich slov pre Handlovú pokrokové riešenia, praje si, aby bolo mesto lídrom regiónu a nie chudobným príbuzným. Opätovnú kandidatúru na svoj post už ohlásila aj súčasná primátorka Silvia Grúberová. Voľby do orgánov samosprávy obcí a voľby do orgánov samosprávnych krajov sa budú konať 29. októbra.

Viac o téme: VoľbyHandlováPrimátor Kandidát Robert Šuník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu