Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Policajti vyšetrujú sexuálne orgie s 15-ročnou

Takéto a ešte odvážnejšie fotky Veroniky (15) si môže ktokoľvek pozrieť  na známej internetovej zoznamke.
Takéto a ešte odvážnejšie fotky Veroniky (15) si môže ktokoľvek pozrieť na známej internetovej zoznamke.

PRIEVIDZA - Už to vyšetrujú štátni policajti. Po tom, čo preniklo na verejnosť, že mestskí policajti v Prievidzi si mali užívať sexuálne radovánky s iba 15-ročnou Veronikou, zaujíma sa o nich aj štátna polícia. Ak sa preukáže vina mužov zákona, hrozí im až desať rokov väzenia.

Polícia už začala trestné stíhanie vo veci zneužívania právomoci verejného činiteľa a sexuálneho zneužívania. „Momentálne prebieha vypočúvanie svedkov a vykonávanie procesných úkonov,“ povedala trenčianska policajná hovorkyňa Katarína Hlaváčová. Tá potvrdila, že mužom hrozí až desaťročné väzenie. Niekoľko mestských policajtov si malo užívať sex s iba 15-ročnou Prievidžankou Veronikou, ktorá momentálne žije v prevýchovnom ústave v Zlatých Moravciach.

S dievčinou mal chodiť jeden z policajtov v čase, keď mala iba 13 rokov. Neskôr, keď ju policajti chytili po spáchaní istého priestupku jej údajne navrhli, že sa to dá riešiť aj inak. Veronika s nimi vraj mala orálny sex v policajnom aute. Neskôr mala mať sex aj s ďalšími dvoma policajtmi priamo v budove polície. Dievčina vzťahy s policajtmi priznala a vysvetlila ich svojsky.

„Mám rada sex,“ povedala. Veronika má zriadenú aj mailovú adresu, kde sama ponúka svoje telo. Na nej je i niekoľko jej nahých fotografií. Podľa Michala Zoldera, riaditeľa reedukačného domova v Zlatých Moravciach, však Veronika už nemá prístup na tieto stránky. Podľa niektorých policajtov môže byť obvinenie z jej strany pomstou za to, že asistovali pri jej umiestňovaní do reedukačného ústavu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu