Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Sex na mestskej polícii? Policajti si vraj užívali s 15-ročnou!

Aj v tejto budove mestskej polície v Prievidzi sa údajne diali sexuálne orgie s iba 15-ročnou slečnou.
Aj v tejto budove mestskej polície v Prievidzi sa údajne diali sexuálne orgie s iba 15-ročnou slečnou. (Zdroj: Nový Čas)

PRIEVIDZA - Špina sa valí na prievidzskú mestskú políciu. Tamojší muži zákona si podľa rečí, ktoré kolujú mestom, mali vraj užívať sex s iba 15-ročnou Veronikou R., a to dokonca v policajnom aute a potom aj v budove polície. Dokonca s ňou vraj mal udržiavať sexuálny vzťah jeden z mestských policajtov ešte v čase, keď mala iba 13 rokov!

V Prievidzi sa v týchto dňoch o inom nehovorí. S Veronikou, ktorá teraz žije v reedukačnom ústave v Zlatých Moravciach, mal údajne najskôr chodiť jeden z policajtov, ktorý je ženatý. Neskôr mali Veroniku policajti zadržať pri istom priestupku. „Povedali jej, že to môžu riešiť aj inak. Tak ich oboch orálne uspokojila,“ tvrdí náš zdroj.

Podľa ďalších by však zo strany Veroniky mohlo ísť aj o pomstu, keďže práve títo mestskí policajti ju viezli do prevýchovného ústavu v Zlatých Moravciach. „Oficiálne zatiaľ o ničom nevieme. Pokiaľ bude niektorému z našich policajtov dokázané, že skutku sa dopustil, budeme to riešiť,“ povedal Vít Zajac z prievidzskej mestskej polície. Samotná Veronika sa odmietla vyjadriť. Štátna polícia prípad nepotvrdila ani nevyvrátila. „Zatiaľ sa k tomu nebudeme vyjadrovať,“ povedala trenčianska policajná hovorkyňa Katarína Hlaváčová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu