Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vážna dopravná nehoda neďaleko Tornale: Museli zasahovať aj leteckí záchranári

Po zrážke skončili obe vozidlá odhodené na poli
Po zrážke skončili obe vozidlá odhodené na poli (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

TORNAĽA – Pri dopravnej nehode neďaleko Tornale v okrese Revúca, ku ktorej došlo v pondelok (25. 4.) popoludní, sa vážne zranili dvaja ľudia. Na mieste museli zasahovať i leteckí záchranári. Na sociálnej sieti o tom informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

K dopravnej nehode došlo na ceste I/67 medzi Tornaľou a obcou Včelince, pričom po zrážke skončili obe vozidlá odhodené na poli. "Podľa doterajších zistení 21-ročný vodič dodávky pravdepodobne nedal prednosť osobnému autu, ktoré viedol v smere od Tornale 42-ročný muž," priblížila polícia s tým, že nehoda je naďalej v štádiu vyšetrovania.

Vodiči utrpeli vážne zranenia

Obaja vodiči utrpeli pri nehode vážne zranenia, z vozidiel ich na mieste vyslobodzovali hasiči. K jednému z účastníkov nehody boli privolaní i leteckí záchranári. "Nárazom utrpel poranenie hlavy, hrudníka a zlomeninu dolnej končatiny. Po doplnení liečby bol pacient preložený na palubu vrtuľníka a v stabilizovanom stave letecky prevezený do Univerzitnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach," informovala Vrtuľníková záchranná zdravotná služba (VZZS) Air–Transport Europe.

Viac o téme: NehodaZáchranáriZraneniePolícia Tornaľa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu