Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Opitá vodička (36) nafúkala viac ako dve promile: Použila neuveriteľnú výhovorku

Vodička polícii odmietla zastaviť Zobraziť galériu (2)
Vodička polícii odmietla zastaviť (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

VÝČAPY-OPATOVCE – Vodička s takmer dvoma promile alkoholu a malou dcérou na zadnom sedadle vozidla chcela uniknúť policajnej hliadke. Dopravní policajti z Nitry počas zvýšeného dohľadu nad bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premávky zastavili v obci Výčapy - Opatovce dve vozidlá a chceli vykonať u vodičov dychové skúšky. Vodič jedného z nich začal unikať, informovala polícia.

Policajti začali unikajúce vozidlo prenasledovať. Na znamenie, aby zastavil, vodič nereagoval a cez obce uháňal rýchlosťou 120 kilometrov za hodinu. Policajtom sa podarilo auto zastaviť, za volantom sedela 36-ročná žena. V aute viezla svoju osemročnú dcéru, ktorá nebola pripútaná bezpečnostným pásom a nesedela v detskej autosedačke.  

Vodička polícii odmietla zastaviť
Zobraziť galériu (2)
Vodička polícii odmietla zastaviť  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

Policajti vodičku vyzvali, aby predložila doklady potrebné na vedenie motorového vozidla. Taktiež bola podrobená dychovej skúške, ktorej výsledok bol takmer dve promile. Policajtom tvrdila, že nepila a že alkohol bude mať určite z vody do ostrekovača. Vodička putovala do policajnej cely v Leviciach. Polícia vedie v tejto veci trestné stíhanie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Viac o téme: AlkoholVodičkaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu