Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Divoká jazda vodičky (52) pod vplyvom alkoholu: Narazila do dvoch áut a penziónu

Žene policajti namerali 1,00 mg/l, čo predstavuje 2,08 promile
Žene policajti namerali 1,00 mg/l, čo predstavuje 2,08 promile (Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj)

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky neminie 52-ročnú vodičku, ktorá v Považskej Bystrici pod vplyvom alkoholu narazila do dvoch áut a steny penziónu. Žene policajti namerali viac ako dve promile. Informovala o tom vo štvrtok na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

"Vodička pri vychádzaní z parkoviska najskôr narazila do auta Volkswagen Tiguan a keď cúvala, trafila stenu penziónu. Keď sa pohla dopredu, narazila do zaparkovaného auta Volkswagen Polo," opísali policajti.

Žene policajti namerali 1,00 mg/l, čo predstavuje 2,08 promile. "Náraz vozidlom do steny penziónu bol taký silný, že vo vnútri došlo k odtrhnutiu radiátora a jeho pádu na zem. Celková škoda bola predbežne vyčíslená na približne 10.000 eur," doplnila polícia.

 

‼ALKOHOL JE PRE ZODPOVEDNÉHO VODIČA TABU‼🍺🥂 ☝Alkohol za volantom je nepochybne nebezpečný. Okrem iného, znižuje...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Thursday, April 7, 2022

Ďalšieho vodiča pod vplyvom alkoholu, ktorý spôsobil dopravnú nehodu, odhalili policajti v Trenčíne. Dvadsaťpäťročný muž na Peugeote narazil do stromu. "Polícia mu namerala 1,26 mg/l, čo predstavuje 2,63 promile alkoholu. Opakovaná dychová skúška mala vyššiu hodnotu, a to 1,36 mg/l, čo predstavuje 2,83 promile. Vodiča neminulo obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," dodali policajti.

Viac o téme: AlkoholNehodaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu