Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Občiansky tribunál vyzýval na protest PROTI Ukrajine: Totálne FIASKO! Hŕstku ľudí s hanbou vyhnali

Občiansky tribunál chcel protestov pred ukrajinskou ambasádou.
Občiansky tribunál chcel protestov pred ukrajinskou ambasádou. (Zdroj: FB/Jakub Kotúč)

BRATISLAVA - Kontroverzné zoskupenie, ktoré sa nazýva Občiansky tribunál, chcelo protestovať pred ambasádou Ukrajiny. To sa im však nepodarilo, ľudia ich odtiaľ vyhnali.

Asi šesť ľudí zo zoskupenia Občiansky tribunál sa vybralo protestovať pred Ukrajinskú ambasádu. Nechýbal ani známy "youtuber" Rudolf Vasky, ktorý si už za svoje agresívne vyčíňanie spolu s Martinom Daňom, vyslúžil kopu problémov a obaja si posedeli aj v policajných celách. Sám Občiansky tribunál na videu skonštatoval, že "provokatérov" je pred ambasádou viac, ako vlastencov. V skutočnosti išlo o ľudí, ktorí chceli zabrániť tribunálu, aby zneuctili Ukrajinskú ambasádu. Informoval o tom aj Miroslav Žiak. 

"Bizarné zoskupenie okolo občianskeho tribunálu sa dnes pokúsilo dehonestovať Ukrajinskú ambasádu. Avšak ich hlúpy nápad sa nám podarilo doslova odraziť. Slušní ľudia spolu s Melešovcami (zoskupenie, ktoré už dlho trolluje týchto bláznov) sme boli nachystaní. Je čas, aby mlčiaca väčšina slušných a inteligentných ľudí ukázala nielen týmto bláznom, že ich nebudeme tolerovať!" napísal Žiak na sociálnej sieti.

"Dnes aj vďaka päťnásobnej presile, ktorá toto zoskupenie očakávala, sme agresorov doslova vyhnali. Dokonca aj generátor náhodných právnických výrazov Klanyi stratil reč. Vďaka nášmu nasadeniu, nemusela ani polícia zasahovať. Toto je najlepšia cesta, ako sa takýchto bláznov zbaviť a vytlačiť ich na okraj spoločnosti tam, kde patria," dodal Žiak. 

 

Viac o téme: ProtestUkrajinaMiroslav ŽiakObčiansky tribunál
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu