Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

FOTO Tragédia v Sečovciach: Tínedžer (†19) prerazil s autom múr rodinného domu

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

SEČOVCE - Polícia v Trebišove začala v súvislosti so sobotňajšou smrteľnou nehodou v Sečovciach, pri ktorej prišiel o život 19-ročný vodič, trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová, 19-ročný Trebišovčan, ktorý viedol osobné motorové vozidlo značky Kia Ceed po Plechotickej ulici v Sečovciach smerom na ulicu SNP, z doposiaľ neznámych príčin na križovatke pokračoval v priamom smere, narazil do obrubníka a následne do rodinného domu.

Vozidlo zastalo v jednej z miestností rodinného domu. Po náraze sa vozidlo vznietilo a začalo horieť. Policajti vodičovi poskytli až do príchodu záchranných zložiek predlekársku prvú pomoc. "Žiaľ, zranenia, ktoré vodič utrpel, boli také rozsiahle, že im na mieste, aj napriek snahe záchranárov, podľahol," uviedla Ivanová s tým, že či vodič predtým, ako sadol za volant vozidla, požil alkoholické alebo iné návykové a psychotropné látky, bude zisťované pri nariadenej pitve.

FOTO Tragédia v Sečovciach:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Ako uviedol operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Košiciach, na mieste zasahovalo sedem hasičov z Trebišova s dvomi kusmi techniky. Keďže došlo k vznieteniu vozidla, bol podľa jeho slov požiarom poškodený i rodinný dom.

FOTO Tragédia v Sečovciach:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

"V rodinnom dome sa v čase dopravnej nehody nachádzala 25-ročná žena, ktorá utrpela zranenia s predpokladanou dobou liečenia a práceneschopnosti viac ako 21 dní a 31-ročný muž, ktorý utrpel zranenia s predpokladanou dobou liečenia a práceneschopnosti do siedmych dní," priblížila Ivanová. Celková spôsobená škoda bola predbežne vyčíslená na 30.000 eur. Dôvod nehody, čo jej predchádzalo a ako k nej došlo, bude predmetom ďalšieho vyšetrovania trebišovských dopravných policajtov.

Viac o téme: NehodaTragédiaSečovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu