Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hrozivý príbeh z Dúbravky! Žena išla s deťmi von: Syna jej lákal cudzí muž, ŠOK masturboval za stromom

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock, Facebook/Bazár dúbravských mamičiek)

BRATISLAVA - Otrasný incident sa odohral v nedeľu okolo 13-tej hodiny. Mamička Michaela, ktorá príbeh aj zverejnila na sociálnej sieti Facebook tvrdí, že s deťmi bola v parku na Beňovského ulici v bratislavskej Dúbravke. To, čo tam zažila, ju primälo k tomu, varovať aj iných rodičov.

Žena sa vybrala s deťmi na miesto, ktoré vyhľadávajú nejedni rodičia žijúci v tejto štvrti. V tej chvíli bolo však pusté. Ako zdôraznila mamička Michaela, na mieste boli úplne sami – teda aspoň si to myslela.

Hrozivý príbeh z Dúbravky!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Bazár dúbravských mamičiek)

Pokojnú hru na kopci oproti futbalovému štadiónu však nečakane prerušili slová jej 4,5-ročného syna. Ten za Michaelou prišiel so slovami, aby išla s nimi "za tým ujom", lebo "ujo" mu ukazuje, aby za ním išiel. "Ihneď som sa obzrela okolo seba, nakoľko som si bola istá, že som na kopci iba ja s deťmi," uviedla.

Najväčší šok ju však ešte len čakal. "Zrazu som zbadal za stromom muža, ktorý sa na nás pozeral a masturboval," uviedla. Upozornila, že na kopci sa často hrávajú deti samé a rodičia na ne dozerajú iba zdola z kopca, odkiaľ podľa Michaely nie je možné vidieť, či sú naozaj v poriadku. Rodičov preto poprosila o zvýšenú opatrnosť.

Viac o téme: MatkaSynMasturbáciaDúbravka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu