Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Odstrašujúca nehoda z Plaveckého Štvrtka: Chlapca (†18) zrazil vlak! Nemal šancu prežiť

Mladík prebehol cez koľaje, zrazil ho vlak
Mladík prebehol cez koľaje, zrazil ho vlak (Zdroj: FB/Polícia - Bratislavský kraj)

PLAVECKÝ ŠTVRTOK - Zbytočná smrť! Osemnásťročný chodec prišiel o život pri pondelkovej nehode na železničnej stanici v Plaveckom Štvrtku v okrese Malacky. Na prípad upozornila polícia na svojom Facebooku.

Podľa doterajších informácií mal 18-ročný mladík vystúpiť z osobného vlaku a čakať, kým neodíde. V opačnom smere na prvej traťovej koľaji šiel nákladný vlak, pričom mladý muž sa rozbehol cez železničné priecestie na druhú stranu práve pred prichádzajúci nákladný vlak. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti.

"Rušňovodič vzhľadom k rýchlosti prechádzajúceho vlaku a krátku vzdialenosť zrážke s mužom zabrániť nedokázal. Na mieste obhliadajúci lekár skonštatoval smrť muža v dôsledku zranení spôsobených zrážkou vlaku," dodala polícia.

 

VČERAJŠIA TRAGÉDIA NA ŽELEZNIČNOM PRIECESTÍ V PLAVECKOM ŠTVRTKU Policajti bratislavskej železničnej polície vyšetrujú...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Tuesday, March 8, 2022

Zároveň apeluje na chodcov, aby venovali mimoriadnu pozornosť a opatrnosť pri prechádzaní a pohybe cez a v blízkosti železničných priecestí, nevchádzali na železničné priecestie počas výstrahy dvoma červenými striedavo prerušovanými svetlami zabezpečovacieho zariadenia. Pripomína, že najmä na železničných priecestiach bez závor je potrebné pred vstupom na koľajisko vizuálne skontrolovať situáciu a presvedčiť sa, či je bezpečné prejsť na druhú stranu.

Viac o téme: VlakSmrťPriecestiePlavecký Štvrtok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu