Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Hrôzostrašný nález v Bratislave: Na záchodoch našli nahú mŕtvu ženu! Ide o mladú cudzinku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - V jendom z bratislavských hotelov našli na záchodoch mŕtvu ženu. Podľa dokladov ide o mladú Rumunku, ktorá sa tam ubytovala v nedeľu.

Nahú mladú ženu našiel recepčný v pondelok napoludie a okamžite privolal záchranárov a políciu. Tí strávili na mieste činu dlhé hodiny. Žene už však pomôcť nedokázali. Podľa informácií televízie Joj ide o prostitútku, ktorá sa v hoteli ubytovala v nedeľu. Polícia zatiaľ nevylúčila cudzie zavinenie. 

"Na základe telefonického oznámenia bola včera v popoludňajších hodinách privolaná policajná hliadka do jedného z hotelov v druhom bratislavskom okrese. Vo vnútorných priestoroch jednej z izieb bolo nájdené telo mladej ženy bez známok života. Na mieste bolo zistené, že žena mala medzi svojimi vecami doklad totožnosti – rumunský cestovný pas," uviedla pre televíziu hovorkyňa bratislavskej krajskej polície Jana Šimunková.

Privolaný súdny lekár skonštatoval smrť a nariadil vykonanie pitvy. Telo ženy nejavilo známky násilia. "Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Polícia aktuálne vykonáva ďalšie procesné úkony na zistenie totožnosti osoby," dodala Šimunková. 

Viac o téme: SmrťProstitútkaKotvaNight club
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu