Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Polícia mala plné ruky práce: V Bratislavskom kraji zadržala šesť migrantov zo Sýrie a Maroka

Polícia zadržala v Bratislavskom kraji šesť migrantov zo Sýrie a Maroka. Zobraziť galériu (2)
Polícia zadržala v Bratislavskom kraji šesť migrantov zo Sýrie a Maroka. (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Polícia v Bratislavskom kraji zadržala minulý týždeň šesť migrantov z Maroka a Sýrie. Informovala o tom na sociálnej sieti.

Diaľniční policajti v Malackách prijali v piatok (18. 2.)  oznámenie o pohybe podozrivých osôb v blízkosti diaľnice D2. Tie mali povyskakovať z jedného z kamiónov na diaľnici, uvádzajú policajti. "Hliadky Policajného zboru pri presune na miesto spozorovali štyri osoby, ktoré sa pohybovali pri krajnici," tvrdí polícia. Osoby následne skontrolovala a zistila, že ide o cudzincov pochádzajúcich z Maroka.

Polícia zadržala v Bratislavskom kraji šesť migrantov zo Sýrie a Maroka.
Zobraziť galériu (2)
Polícia zadržala v Bratislavskom kraji šesť migrantov zo Sýrie a Maroka.  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Počas kontroly týchto osôb policajti v diaľke spozorovali ďalšie dve osoby. Taktiež ich skontrolovali a zistili, že osoby pochádzajú zo Sýrie. "Všetkých šesť osôb bolo obmedzených na osobnej slobode a odovzdaných cudzineckej polícii na ďalšie procesné úkony," priblížila polícia.

Viac o téme: Polícia MigrantiBratislavaMarokoSýria
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu