Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

V obci Buková pri Trnave našli mŕtveho: Polícia pátra po totožnosti mladíka

Polícia pátra po totožnosti mladíka, ktorého našli mŕtveho na Bukovej pri Trnave.
Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra po totožnosti mladíka, ktorého našli mŕtveho na Bukovej pri Trnave. (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

TRNAVA - Polícia preveruje totožnosť mladého muža, ktorý bol nájdený v nedeľu (20. 2.) v katastri obce Buková pri Trnave bez známok života. Bol štíhly, mal asi 20 až 30 rokov, 175 až 180 centimetrov, mal tmavohnedé dlhé dredy, fúzy a bradu, hnedé oči. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

"V čase nálezu mal na sebe oblečenú tmavomodrú až čiernu bundu s bielym zipsom, čierne športové nohavice s opaskom fialovej farby značky meatfly, tmavomodré tenisky zn. Adidas s bielou podrážkou, pri ňom sa nachádzal čierny batoh značky meatfly, v ktorom mal hotovosť, fialovú šatku takzvanú arafatku, čelové svetlo s baterkami a dva kľúče. Čas úmrtia bol odhadnutý od piatka (18. 2.)," uviedla.

Polícia pátra po totožnosti mladíka, ktorého našli mŕtveho na Bukovej pri Trnave.
Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra po totožnosti mladíka, ktorého našli mŕtveho na Bukovej pri Trnave.  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

V osobných veciach neboli nájdené žiadne bližšie informácie

Polícia na stotožnení osoby intenzívne pracuje, preverila viaceré lokality, kde sa mohol zdržiavať, no zatiaľ s negatívnym výsledkom. V osobných veciach neboli nájdené žiadne bližšie informácie k osobe ani k príbuzným. "Ak niekto muža posledný týždeň videl, má informácie k jeho totožnosti, prípadne pozná osoby, s ktorými sa kontaktoval, všetky informácie môže oznámiť na bezplatnom čísle 158, osobne nahlásiť na najbližšom útvare alebo napísať cez súkromnú správu na sociálnej sieti Polícia SR - Trnavský kraj," doplnila hovorkyňa.

Viac o téme: MŕtvyTotožnosťPolícia Buková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu