Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

KVÍZ: Ak dokážete odpovedať na tieto otázky, tak ste spravili prvý krok k skvelej práci pre TOP zamestnávateľa

Advertoriál Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: NN poisťovňa)

Chceli by ste na vlastnej koži zistiť, aké to je pracovať pre TOP zamestnávateľa? Renomovaná holandská spoločnosť práve hľadá nové talenty k spolupráci na Slovensku. Ponúka prácu vo finančnom sektore, v ktorom sa platy dlhodobo pohybujú nad priemerom trhu. Možno ste to práve vy, koho hľadajú. Otestujte sa v našom kvíze. Ak sa vám podarí uspieť, môžete sa uchádzať o zaujímavú prácu.

 

Renomovaná holandská spoločnosť NN sa zaoberá poskytovaním finančných služieb v oblasti poisťovníctva, investovania a dôchodkového sporenia. Svoje služby ponúka v 19 krajinách sveta, významne je zastúpená najmä v Európe a v Japonsku. Na Slovensku podniká od roku 1996, pričom dnes jej služby využíva takmer jeden milión obyvateľov Slovenska. Medzi ponúkané produkty patrí životné poistenie, starobné dôchodkové sporenie (druhý pilier) a doplnkové dôchodkové sporenie (tretí pilier).

KVÍZ: Ak dokážete odpovedať
 (Zdroj: NN)


V roku 2022 spoločnosť štvrtýkrát po sebe získala prestížne medzinárodné ocenenie TOP zamestnávateľov. Všetci jej spolupracovníci majú možnosť čerpať skvelé benefity. Sami rozhodujú o tom, kedy, kde a koľko budú v priebehu dňa pracovať. Vďaka bezplatným školeniam získajú cenné know-how a príležitosť dobre si zarobiť. Spoločnosť NN v súčasnosti hľadá nových spolupracovníkov na pozíciu finančného sprostredkovateľaPráca je vhodná pre všetkých záujemcov, dôležitý je talent a chuť na sebe pracovať. Ponuku na spoluprácu môžu využiť čerství absolventi, rodičia po materskej alebo tí skúsenejší, čo už majú pár rokov práce za sebou. V prípade záujmu vyplňte formulár uchádzača.

Advertoriál je pripravený v spolupráci s NN Životnou poisťovňou, a.s.

 

Viac o téme: KvízNábor zamestnancovNN životná poisťovňa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu