Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hložník tvrdo skritizoval Slovákov: Pandémia odhalila neskutočnú bezohľadnosť, ale hlavne ľudskú hlúposť!

(Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Hoaxy a dezinformácie sa v súčasnosti zaoberajú najmä obrannej dohode s USA a pandémia koronavírusu tak išla do ústupu. Napriek tomu sa kde-tu objavia nejaké názory od popieračov pandémie a vakcíny, nie však v takom množstve, ako pred pár týždňami. Aj to sa však podľa primára oddelenia anestéziológie bratislavskej Antolskej Jakuba Hložníka zmení. Podľa jeho slov nám pandémia ukázala veľmi dôležitú vec!

Sila vlny omikron sa naplno prejavuje a nateraz nevidno svetlo na konci tunela. Denne pribudnú tisíce infikovaných a pomaly sa začali plniť aj nemocnice. Podľa Jakuba Hložníka z bratislavskej nemocnice Antolská sa aj koronavírus, ktorý spôsobuje masovú pandémiu, stane bežným ochorením, ako je chrípka. A rovnako na neho niekto umrie, nebude to však v takých počtoch, ako tomu je v súčasnosti. 

Archívne VIDEO Vlna variantu omikron rastie po celom Slovensku, prípadov prudko pribúda: Štát sa pripravuje na tlak

Vlna variantu omikron rastie po celom Slovensku, prípadov prudko pribúda: Štát sa pripravuje na tlak (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

"Dezinformátori sa postupne vrátia k svojim iným alternatívnym pravdám. Čo sa týka covidu, budú naďalej tvrdiť, že bol vymyslený, respektíve je to bežné respiračné ochorenie a ľudia masívne umierali na niečo iné. Zároveň však budú papagájovať, že sme covid neliečili a budú ďalej šíriť, že vakcíny sú zlo a zabíjajú," konštatoval Hložník. 

Poukázal na to, že od nepamäti sprevádzajú ľudstvo rôzne ochorenia, ktoré sa podarilo skrotiť až vynájdením vakcín, ale aj tak ich vznik budú pripisovať práve očkovacím látkam. A s týmito názormi sa budeme stretávať aj naďalej, pretože ich budú určité skupiny naďalej vo veľkom šíriť. 

 

Covid-19 sa asi časom stane bežným ochorením, na ktoré niekto aj umrie, ale nie v takých počtoch ako sme zažili za...

Posted by Jakub Hložník on Monday, February 7, 2022

"Ďalej budeme vo svojom okolí, či na sociálnych sietiach stretávať ľudí, schopných uveriť tým najtriviálnejším bludom. Covid odhalil čo tu doslova bublalo pod pokrievkou roky a bez pandémie by sme o tom ani nevedeli. Neskutočnú bezohľadnosť ale hlavne ľudskú hlúposť," uzavrel. 

Viac o téme: PandémiaKoronavírusHoaxyJakub HložníkPopierači vakcín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu