Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

AKTUÁLNE Obťažovanie chlapca (10) v bratislavskej MHD: Polícia pátra po mužovi na FOTO! Môže prípad objasniť

Polícia pátra po mužovi, ktorý by mohol mať informácie o obťažovaní chlapca v MHD. Zobraziť galériu (4)
Polícia pátra po mužovi, ktorý by mohol mať informácie o obťažovaní chlapca v MHD. (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti pátrajú po totožnosti muža, ktorý by mohol prispieť k objasneniu prípadu obťažovaného chlapca v bratislavskej MHD.

Nechutný prípad v bratislavskej mhd-čke sa stal pred tromi dňami. Muž sa mal pri pohľade na 10-ročného chlapca dotýkať svojich intímnych partií. Celý incident zastavila až kričiaca žena a muž utiekol. Polícia teraz pátra po mužovi, ktorý by mohol do prípadu priniesť viac svetla.

Pomôžte polícii: Pátra po mužovi, ktorý prenasledoval a obťažoval chlapca (10) v bratislavskej MHD

"V súvislosti s vyšetrovaním prípadu sa obraciame aj na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení neznámeho muža. Ten by svojimi informáciami mohol napomôcť k náležitému objasneniu tohto skutku," uviedla polícia. Informácie o mužovi, ktorý by mohol objasniť incident, môže verejnosť oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície. Polícia o incidente informovala začiatkom týždňa. Muž prenasledoval a obťažoval desaťročného chlapca v bratislavskej MHD počas jazdy autobusom v smere do Devínskej Novej Vsi. Polícia začala trestné stíhanie vo veci trestného činu výtržníctva.

Polícia pátra po mužovi,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Polícia pátra po mužovi,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Polícia pátra po mužovi,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

"Chlapec chcel z blízkosti muža odísť, avšak muž sa aj napriek tomu zdržiaval v jeho blízkosti a cez oblečenie sa dotýkal svojich intímnych častí tela. Celý incident, ktorý trval niekoľko minút, ukončila až jedna z cestujúcich, ktorá začala na muža kričať. Ten z miesta utiekol, pričom žena chlapca následne odprevadila až pred dvere domu," dodal bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Viac o téme: ObťažovaniePolícia BratislavaMHD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu