Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Agresívny muž vnikol do domu a vyhrážal sa majiteľovi smrťou: Ten sa zachránil skokom z balkóna

Pod vplyvom alkoholu vnikol do rodinného domu v obci Beluša a smrťou sa vyhrážal majiteľovi. Zobraziť galériu (3)
Pod vplyvom alkoholu vnikol do rodinného domu v obci Beluša a smrťou sa vyhrážal majiteľovi. (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

BELUŠA – Policajti z Púchova obvinili 38-ročného muža z prečinov nebezpečného vyhrážania sa a porušovania domovej slobody. Pod vplyvom alkoholu vnikol do rodinného domu v obci Beluša a smrťou sa vyhrážal majiteľovi. Ten sa zachránil skokom z balkóna.

Ako informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová, obvinený vošiel na prvé nadzemné podlažie rodinného domu a chcel sa dostať do bytu, čo mu 56-ročný majiteľ domu neumožnil. Z auta si priniesol tesárske kladivo, pomocou ktorého sa chcel dostať do bytu na druhom poschodí.

Pod vplyvom alkoholu vnikol
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

„Kladivom dvere poškodil a majiteľovi sa vyhrážal smrťou. Majiteľ domu zo strachu o život vyskočil z balkóna druhého poschodia na balkón o poschodie nižšie a odtiaľ na dvor rodinného domu. Obvinený mu pri odchode nožom odrezal dva ventily na automobile,“ priblížila hovorkyňa.

Pod vplyvom alkoholu vnikol
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Ako dodala hovorkyňa, policajti agresívneho muža vypátrali a umiestnili do policajnej cely. Spracovali návrh na väzobné stíhanie. V prípade preukázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Viac o téme: BalkónDomMužMajiteľVyhrážkyPolícia Beluša
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu