Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hľadá sa popoluška! FOTO Unikátny nález vedľa cesty baví internet: Odkazy z Oravy

Rekonštrukcia panelovej cesty I/65 Zobraziť galériu (3)
Rekonštrukcia panelovej cesty I/65 (Zdroj: Filmové studio Barrandov/DEFA)

RABČA – Na to, že popri ceste nájdeme pohodené plechovky, fľaše či iné plastové obaly od potravín sme si už, bohužiaľ, zvykli. Lodička s vysokým podpätkom je však zdá sa už iná vec. Práve takýto pohľad sa totiž naskytol obyvateľom Oravy a teraz baví internet.

Fotka bola zverejnená na facebookovom účte Dopravný servis Orava. Vidieť na nej môžete ženskú topánku s vysokým podpätkom. Tá sa pritom na ceste nepovaľuje, ale je elegantne položená pri krajnici. Autorka príspevku fotku doplnila aj vtipným komentárom, v ktorom sa pýta, "ktorá Popoluška stratila črievičku medzi Rabčou a Zubrohlavou."

Hľadá sa popoluška! FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Dopravný servis Orava)

Netrvalo dlho, a začali pribúdať v podobnom duchu aj vtipné komentáre ľudí. "A ktorý princ sa odhodlá prejsť celé kráľovstvo, aby našiel tú pravú, ktorej sadne črievička?," pýta sa so smiechom jedna s diskutujúcich.

Ďalšia si kladie otázku, či už po novom chodia Popolušky popri ceste. Pozrela sa na to však aj z praktickejšieho uhľa pohľadu a zaujíma ju, "kto v týchto mrazoch nosí lodičky." Podobne uvažovala aj ďalšia komentujúca. "Lodičky? Na Orave? Teraz? Tam aj v snehuliach noha mrzne," skonštatovala.

 

Viac o téme: CestaTopánkaOrava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu