Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Záhadná smrť nitrianskeho policajta: Zastrelený v kufri auta! Poslednú SMS-ku poslal kamarátke

Na stránke ministerstva vnútra Miroslav aj naďalej figuruje medzi nezvestnými Zobraziť galériu (4)
Na stránke ministerstva vnútra Miroslav aj naďalej figuruje medzi nezvestnými (Zdroj: minv)

NITRA - Len štyri dni pred Vianocami vyhlásili policajti pátranie po nezvestnom štyridsaťročnom policajtovi Miroslavovi. Z bydliska mal odísť na svojom aute a odvtedy o ňom nikto nepočul. Na Silvestra sa však naplnili najhoršie očakávania.

Po nezvestnom 40-ročnom policajtovi Miroslavovi pátrala polícia od 20. decembra. "Polícia v Nitre žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 40 ročnom mužovi z Nitry. Muž odišiel 20.12.2021 z domu a odvtedy sa nikomu z blízkych neozval. Nezvestný má štíhlu postavu, hnedé oči a čierne prešedivelé vlasy. Naposledy mal oblečenú tmavo-zelenú vestu, tmavú mikinu, tmavé rifle a modré botasky. Nezvestný sa pohybuje na aute Škoda Octavia 2, hnedej metalízy. Na zadnej strane má vozidlo nálepku „dieťa v aute“ a pravá predná časť auta má spálený lak," informovala vtedy polícia. 

Tragický záver pátrania: Mladého Jána (†21) z Popradu, bohužiaľ, našli mŕtveho

Žiaľ, toto pátranie sa skončilo tragicky. Miroslava našli stovky kilometrov od svojho bydliska v Poľsku. Tam policajti objavili už len jeho telo v zamknutom kufri auta. Poľská polícia cudzie zavinenie predbežne vylúčila. Policajt sa mal zastreliť vlastnou služobnou zbraňou. Vedľa neho sa našli aj jeho osobné a služobné doklady. Na stránke ministerstva vnútra však Miroslav aj naďalej figuruje medzi nezvestnými.

Nezvestný policajt Miroslav Švajčík
Zobraziť galériu (4)
Nezvestný policajt Miroslav Švajčík  (Zdroj: FB/Polícia SR - Nitriansky kraj)

Miroslav je stále v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: minv)

Záhadná SMS-ka

Zmiznutie nitirianskeho policajta sprevádza viacero záhad. Podľa informácií portálu cas.sk ho mali zazrieť miestni v Oravskej Lesnej, keď zisťoval, kde by sa mohol najesť. Podľa jeho kamaráta s ním zase v poslednom období nebola reč a bol čudný. Čo mu však bolo, to nevie. 

Auto, v ktorom našli Miroslava
Zobraziť galériu (4)
Auto, v ktorom našli Miroslava  (Zdroj: FB/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov)

Portál spomína, že Miroslav sa mal ozvať prostredníctvom SMS-ky svojej kamarátke. V správe mal naznačiť, čo sa chystá urobiť. Slovenská polícia v spolupráci s poľskými policajtmi na prípade pracujú, avšak žiadne bližšie informácie neposkytujú. 

Viac o téme: PolicajtSmrťZmiznutieMiroslav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu